Deadwater Fell 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Final bölümü detayları

Her şey açığa çıkıyor! David Tennant'lı suç-gizem dizisi Deadwater Fell'in final bölümünde neler olacak? Deadwater Fell 1. sezon 4. bölüm konusu ve fotoğrafları...

David Tennant'lı İngiliz dizisi "Deadwater Fell" geçtiğimiz hafta sezonun üçüncü bölümüyle ekranlardaydı. Dört bölümden oluşan dizi bu hafta final bölümüyle ekranlarda olacak.

DEADWATER FELL 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Daisy Coulam'ın yaratıcısı olduğu; gizem, suç ve dram öğelerini harmanlayan hikayeye sahip "Deadwater Fell" görünüşte oldukça mutlu bir ailenin neredeyse tamamının evlerinde çıkan yangın sonucu ölmesinin birbirine sıkı sıkıya bağlı bir topluluğu harap etmesine odaklanıyor. David Tennant, Matthew McNulty, Cush Jumbo ve Anna Madeley'in başrollerini paylaştığı dizinin hikayesi şöyle: Kendi halinde kırsal bir İskoç köyünde yaşayan Kendrick ailesinin evinde gece yarısı büyük bir yangın çıkar. Anne ve üç çocuğun kurtulamadığı bu trajedik yangından sadece ailenin doktor babası canlı olarak kurtulur ve bir süre sonra hastanede kendine gelir. Ailenin her bir üyesinin yangın günü uyuşturulduğunun ortaya çıkması sonrasında müfettişler soruşturmayı derinleştirirler.

Yayınlanan son bölümde; yeni kanıtlarla birlikte dava bir sonuca ulaşıyor gibi görünse de yeni bir keşif davayla ilgili yeni şüphelerin ortaya çıkmasına neden olur. Yangının duygusal dalgalanma etkileri trajediye en yakın olanlara zarar vermeye devam etmektedir. Ve gerçek ortaya çıkmaya başladıkça herkes bu trajedideki rolünü sorgulamaya başlar.

20-01/31/deadwater-fell-1x04-foto1.jpg

DEADWATER 1. SEZON 4. BÖLÜM (FİNAL) NE ZAMAN?

Final zamanı! Dizi; Daisy Coulam'ın senaryosunu kaleme alıp, Lynsey Miller'ın (Eve, Doctors) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü ve son bölümü ile 31 Ocak 2020 Cuma akşamı Channel 4 ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/31/deadwater-fell-1x04-foto2.jpg

DEADWATER FELL 1. SEZON 4. BÖLÜMDE (FİNAL) NELER OLACAK?

Kim suçlu, kim masum? Kirkdarroch sakinleri hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışırken, kendilerine ve birbirlerine karşı dürüst olmayı öğrenmelidirler.

Acaba gerçeğe ulaşabilecekler mi?

DEADWATER FELL FİNAL BÖLÜMÜNDEN DİĞER KARELER

20-01/31/deadwater-fell-1x04-foto3.jpg

20-01/31/deadwater-fell-1x04-foto4.jpg

20-01/31/deadwater-fell-1x04-foto5.jpg

"Deadwater Fell" (Channel 4) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin