Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna diziden ayrılıyor mu?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un son bölümü izleyenlerin heyecanını artırdı.

Merve Mutlu
31 Ocak 2020 - 12:08
Yeni Bölüm

Başarılı oyuncu Taner Ölmez'in Ali Vefa karakteri ile Otistik Savant Sendromlu bir asistan cerrah olarak karşımıza çıktığı Mucize Doktor dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan 20. bölümü izleyenlere nefeslerini tutturdu. 

20-01/31/mucize-doktr.jpg

Çok ciddi bir virüs salgını nedeniyle hastanenin acil servisinin karantina altına alınması dizideki gerilimi artırdı. Üstelik tüm dünyayı korkutan Corona virüsünün can almaya devam ettiği bir döneme gelen bu sahneleri izleyiciler büyük bir gerginlikle izledi. Acil serviste hastalara müdahale eden Ferman'a yardım eden Ali ile birlikte, Güneş hemşire ve Ali'yle konuşmak için acil servise inan Nazlı'nın da karantina altında kalması heyecan yarattı. Ne olduğu bulunamayan ve uçaktan inen yolcularla başlayan virüs yollu ölümlerin ardından Ferman'ın da salgına yakalanması dizinin ve oyuncunun fanlarını korkuttu. 

Mucize Doktor Ferman diziden ayrılıyor mu?

20-01/31/mucize-doktor-ferman.jpg

Henüz ne olduğu çözülemeyen ve ilacı geliştirilemeyen virüsün bulaştığı Ferman'ın yere yığıldığı sahne ile sonlanan son bölüm Ferman hayranlarını korkuttu. "Ferman diziden ayrılıyor mu?" sorusunu soran izleyiciler ise Mucize Doktor 21. bölüm fragmanı ile rahat bir nefes aldı. Dizinin yeni bölümünde: Ferman Ali sayesinde sağlığına kavuşuyor olarak görünüyor. Yani Ferman karakteri dizide yer almaya devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin