Netflix fantastik dizisi Ragnarok başladı! Ragnarok 1. sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Yeni bir kahramanın doğuşuna tanıklık etmeye hazır mısınız? Netflix'in Norveç yapımı fantastik dizisi Ragnarok ilk sezonuyla Netflix'te başladı! Ragnarok konusu, fragmanı, fotoğrafları...

Ragnarok'tan bugüne kadar hiç kimse devlerle savaşmamıştı. Yeni bir kahramanın doğuşuna tanıklık etmeye hazır mısınız?

"RAGNAROK" 1. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Popüler gençlik dizisi Skam ile tanınan David Stakston, Theresa Frostad Eggesbø ve Herman Tømmeraas gibi isimlerin rol aldığı Norveç yapımı "Ragnarok"un ilk sezonu 31 Ocak 2020 Cuma günü itibarıyla Netflix'te başladı!

"RAGNAROK" KONUSU! NASIL BİR DİZİ?

Kirliliğin iyice zehirlemeye başladığı, eriyen buzulların, sıcak kışların, sağanak yağışların sarsıcı sonuçlar doğurduğu bir Norveç kasabasında geçen hikayeye sahip Ragnarok; kıyameti yoğun biçimde hissetmekte olan bu kasabadaki kadim bir kötülüğü alt etmek için bir efsanenin doğuşuna odaklanıyor.

20-01/31/ragnarok-netflix-poster.jpg

RAGNAROK 1. SEZON BÖLÜMLERİ

İlk sezonu süreleri 40 ila 46 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşan Ragnarok'un bölüm isimleri şöyle sıralanıyor: "Yeni Çocuk", "541 Metre", "Jutulheim", "Ginnungagap", "Atom Numarası 48", "Evet, Bu Ülkeyi Seviyoruz"

Sezonun açılış bölümünde; ailesinin memleketine dönen tuhaf görünümlü genç Magne garip yeni güçlerini keşfetmeye başlar.

Ve çok geçmeden bu küçük kasabanın tüm doğal güzelliğinin altında karanlık sırların gizlenmekte olduğu ortaya çıkar.

20-01/31/ragnarok-oyuncu-kadrosu.png

"RAGNAROK" OYUNCU KADROSU

Ragnarok'un oyuncu kadrosunda David Stakston (Magne), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa) ve Herman Tømmeraas'a (Fjor); Jonas Strand Gravli (Laurits), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup (Turid), Gísli Örn Garðarsson (Vidar), Synnøve Macody Lund (Ran), Ylva Thedin Bjørkaas (Isolde), Odd-Magnus Williamson (Erik), Tani Dibasey (Oscar), Kornelia Eline Skogseth (Hilde), Eli Anne Linnestad (Wenche) gibi isimler eşlik ediyor.

Borgen'in yaratıcısı Danimarkalı senarist Adam Price'ın senaryosunu kaleme aldığı Ragnarok'un çekimleri Norveç'in yaklaşık 5.000 nüfusa sahip küçük bir kasabası olan Odda'da gerçekleştirildi.

RAGNAROK DİZİSİNDEN TANITIM KARELERİ

20-01/31/ragnarok-foto1.jpg

20-01/31/ragnarok-2-poster-1580463547.jpg

20-01/31/ragnarok-foto3.jpg

20-01/31/ragnarok-foto4.jpg

"Ragnarok" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin