Deadwater Fell 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm detayları

Gerçekler ortaya çıkıyor... David Tennant'lı suç-gizem dizisi Deadwater Fell'in yeni bölümünde neler olacak? Deadwater Fell 1. sezon 3. bölüm konusu ve fotoğrafları...

David Tennant'lı İngiliz dizisi "Deadwater Fell" geçtiğimiz hafta sezonun ikinci bölümüyle ekranlardaydı.

DEADWATER FELL 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Daisy Coulam'ın yaratıcısı olduğu, sezonu 4 bölümden oluşan; gizem, suç ve dram öğelerini harmanlayan hikayeye sahip "Deadwater Fell" görünüşte oldukça mutlu bir ailenin büyük bir bölümünün evlerinde çıkan yangın sonucu ölmesinin birbirine sıkı sıkıya bağlı bir topluluğu harap etmesine odaklanıyor.

David Tennant, Cush Jumbo, Matthew McNulty ve Anna Madeley'in başrollerini paylaştığı dizinin hikayesi şöyle: Kırsal bir İskoç köyünde yaşayan Kendrick ailesinin evinde gece yarısı büyük bir yangın çıkar. Anne ve üç çocuğun kurtulamadığı bu trajedik yangından sadece ailenin doktor babası canlı olarak kurtulur ve bir süre sonra hastanede kendine gelir. Ailenin her bir üyesinin yangın günü uyuşturulduğunun ortaya çıkması sonrasında müfettişler soruşturmayı derinleştirirler.

20-01/24/deadwater-fell-1x03-foto2.jpg

Yayınlanan son bölümde; Kirkdarroch sakinleri Kate ve kızlarının cenaze töreni için toplu olarak bir araya gelirler. Jess, Kate'in eski bir arkadaşıyla tanışır ve öğrendikleri karşısında çok şaşırır. Herkes bu üzücü olayla ilgili yas tutarken, Jess trajedideki rolü konusunda içten içe mücadele vermektedir. Olay gecesiyle ilgili bir tanık ortaya çıktığında ise soruşturma başka bir yöne doğru ilerlemeye başlar ve emniyet birimi tüm dikkatini birinci dereceden şüpheliye çevirir.

DEADWATER 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Daisy Coulam'ın senaryosunu kaleme alıp, Lynsey Miller'ın (Eve, Doctors) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü ile 24 Ocak 2020 Cuma akşamı Channel 4 ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/24/deadwater-fell-1x03-foto5.jpg

DEADWATER FELL 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni kanıtlarla birlikte dava bir sonuca ulaşmış gibi görünse de yeni bir keşif davayla ilgili yeni şüphelerin ortaya çıkmasına neden olur.

Yangının duygusal dalgalanma etkileri trajediye en yakın olanlara zarar vermeye devam etmektedir.

Ve gerçek ortaya çıkmaya başladıkça herkes bu trajedideki rolünü sorgulamaya başlar.

DEADWATER FELL YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/24/deadwater-fell-1x03-foto1.jpg

20-01/24/deadwater-fell-1x03-foto3.jpg

20-01/24/deadwater-fell-1x03-foto4.jpg

20-01/24/deadwater-fell-1x03-foto6.jpg

20-01/24/deadwater-fell-1x03-foto7.jpg

20-01/24/deadwater-fell-1x03-foto8.jpg

"Deadwater Fell" (Channel 4) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin