Zümrüdü Anka Zümrüt (Ceren Yılmaz) kimdir?

Fox ekranlarının yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın karakterleri ve oyuncuları bu haberde!

Merve Mutlu
24 Ocak 2020 - 17:24
Gündem

Fox ekranlarının yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın hikayesi merak edilirken dizideki oyuncular da oldukça ilgi çekiyor. 25 Ocak'ta yayınlanmaya başlayacak olan dizinin başrolleri de en çok merak edilenler arasında.

Zümrüdü Anka Zümrüt kimdir?

20-01/10/zumrut.png

20’lerinin başında bir genç kız olan Zümrüt,  Kuloğlu Ailesi’nin en büyük kızıdır. Anne babası ve iki kardeşiyle yaşar. Çalışkan, iyi niyetli, onurlu ve vefalı bir kızdır. Tüm ailesine bakmaya çalışan Zümrüt Demirkanların holdinginde çalışmaktadır ancak yetersizdir. Zümrüt'ün kalbini acıtan çok büyük bir sırrı vardır. 

Zümrüdü Anka dizisinde Zümrüt karakterini Ceren Yılmaz canlandırmaktadır. 

Ceren Yılmaz kimdir?

20-01/10/ceren-yilmaz.jpg

1990 yılında Samsun’da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Tasarımı bölümü mezunudur. İstanbul’da ikametgah etmektedir. 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında finale kalan isimlerden biridir. Filinta ve Deli Gönül dizilerinde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin