Zümrüdü Anka Serhat (Alp Navruz) kimdir?

Ekranların yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın oyuncuları ve karakterleri hakkında detaylı bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Merve Mutlu
24 Ocak 2020 - 17:36
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın oyuncuları da karakterleri de oldukça merak uyandırıyor. 25 Ocak akşamı başlayacak olan dizinin oyuncularına gelin yakından bakalım.. 

Zümrüdü Anka Serhat kimdir?

20-01/10/zumrudu-anla.png

Nevşehir’in en zengin ailelerinden Demirkanların büyük torunu olan Serhat, küçük yaşta babasını kaybetti ve amcası Adil Demirkan tarafından yetiştirildi. İçinde öksüz ve yetim olmanın acısını hep taşıyan genç adam hep hiddetli bir adam oldu. Çalışkan ve azimli olan cesur genç, mühendis oldu ve askere gitti. Suriye'de şehit olduğu haberi gelen Serhat'ın bu durumu herkesin hayatını değiştirdi. 

Zümrüdü Anka dizisinde Serhat karakterini Alp Navruz canlandırmaktadır. 

Alp Navruz kimdir?

20-01/10/alp-navruz-kimdir.jpg

Alp Navruz, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filmiyle oyunculuk kariyerine adım atmış, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisi ile ilk dizisinde yer almıştır

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin