resim yok
01 Nisan 2011 - 00:00

Atilla Dorsay, yeni kuşak kadın oyuncuların Türkan Şoray'ın yerini dolduramadığını söyledi.

 

Sinemamızın duayen eleştirmenlerinden Atilla Dorsay, yeni kuşak kadın oyuncuların Türkan Şoray’ın yerini dolduramadığını söyledi.

 

Atilla Dorsay, “Bir dönem Nurgül Yeşilçay’ın adı geçiyordu ama Nurgül Yeşilçay’dan artık Türkan Şoray olmaz” dedi. Televizyon Gazetesi’nin haberine göre; aylık sinema dergisi Film Arası’na konuşan Atilla Dorsay, Nurgül Yeşilçay’ı şu sözlerle eleştirdi:

 

Nurgül Yeşilçay çok verimli olamadı. Çok sık çalışamadı. Hep iyi roller seçemedi. Şimdi Berrak Tüzünataç geliyor.  O belki bir parça Türkan’ı andıran esmer ve yakıcı güzelliğiyle öyle bir kimliği var ama tabi Türkan Şoray da bence kolay kolay tekrarlanacak bir olay değil. O kadar çok koşul onu bir araya getirmiş ki. Batı’da da nasıl bir Greta Garbo, Catherine Deneuve, Susan Sarandon yeniden çıkacak gibi değilse bir yeni Türkan Şoray da olmayacak gibi geliyor bana.”

 

N. Yeşilçay fotografları için tıklayınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin