resim yok
02 Nisan 2011 - 00:00

atv ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu bitiyor mu?

 

atv ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati karakteriyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Gürkan Uygun eşi Şebnem Uygun’la birlikte Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Taksim Asmalımescit’te görüntülendi.

Ayakligazete.com'un haberine göre, uzun süredir gecelerde görünmeyen başarılı oyuncu tam 3 senedir Asmalımescit’e gitmediğini itiraf etti.

 

Dizi çekimlerinden vakit bulamadığı için gezmeye vakit bulamadığını dile getiren Gürkan Uygun 4 ay önce dünyaya gelen oğlu Ateş’in sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirtti. Kızı Balım ve oğlu Ateş’e bir kardeş yapmayı da düşünmediklerini dile getiren Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili de çok öneli tüyolar verdi.

 

KURTLAR VADİSİ PUSU BİTİYOR!

Bu sezon Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin ekranlara veda edeceğini belirten Gürkan Uygun ileride nasıl bir projede yer almak istediğini ise “Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bittiğinde yeni bir iş bekleyeceğim, senaryosu iyi olursa bir komedi dizisinde bile yer alabilirim. İşin şansı ve kalitesi bu noktada çok önemli.

Bütün şartlar olgunlaşırsa komedi de oynamayı da düşünürüm ancak şuanda aklımda öyle bir düşünce yok. hep aynı tarzda rolleri canlandıran oyuncularımız var, sürekli karakter değiştirmek uygun olsaydı onlar da farklı farklı rollerle ekranlara çıkardı.” dedi.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bir haftada 105 dk. yayın yapmasının oyuncuları çok zorladığını da dile getiren başarılı oyuncu “Çok yoruluyoruz.” dedi.

 

BARIŞIRIZ!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar’la Memati’nin yollarını ayırmasıyla ilgili ise “Onu dinlemediğimiz için Polat’ın bize bir sitemidir bu, biz tekrar barışırız, tekrar kovulmak için bir neden olur.” diyerek hayranlarına barışacaklarının tüyosunu verdi.

 

Son oynadığı Kurtlar Vadisi Filistin filminin kötü gişe sonuçları almasıyla ilgili ise “O işin bir noktaya gelmesi ve konuşulması gerekirdi, seyirci sayısına bakarsak sağlanamamış.” sözleriyle gişedeki hüsranı özetledi.

 

İDDİALI KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ!

Gürkan Uygun’un eşi Şebnem Uygun 2 çocuk doğurmuş olmasına rağmen giydiği iddialı kıyafetle dikkat çekti. Kırmızı bluzunun derin sırt dekoltesi ve Şebnem Uygun’un sırdındaki melek kanatları adeta geceye damgasını vurdu.

 

K. Vadisi Pusu galerisi için tıklayınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin