Atlanta 2. sezon onayını aldı

FX'ten yapılan resmi açıklamaya göre bu sezon ekranlara gelmeye başlayan Atlanta için resmi 2. sezon onayı verildi.

FX, yeni dizisine güven duyduğunu gösterdi!

ATLANTA'YA YENİ SEZON ONAYI

Kanaldan yapılan resmi açıklamaya göre bu sezon ekranlara gelmeye başlayan Atlanta için resmi 2. sezon onayı verildi.

YENİ SEZON DETAYLARI

İkinci sezon için 10 bölümlük sipariş verildi.

06 Eylül'de prömiyerini yapan ve Community'de izlediğimiz aktör-müzisyen Donald Glover'ın başrolünde yer aldığı dizi, iki kuzenin Atlanta'da rap müzikte başarılı olma; kendilerinin ve ailelerinin hayatlarını iyileştirme mücadelesi üzerine odaklanan bir hikayeye sahip. İkinci sezon ekranlara yansıyacak olaylar da bu hikaye çerçevesinde olacak.

16-09/21/atlanta.png

ATLANTA REYTİNG ORANLARI

Birkaç yıldan beri Glover'ın özenle hazırlıklarını sürdürdüğü Atlanta'nın yeni sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi. Zira dizi, primetime kuşağı senaryolu komedi kategorisinde kanalın son üç senede 19-49 yetişkin yaş aralığında en iyi rakamlarını elde eden dizisi oldu.

Dizinin izlenme oranları ise her geçen hafta artış gösteriyor. Bu da dizinin geleceğinin parlak olduğunu gösteriyor.

FX Productions yapımcılığındaki dizide Donald Glover dışında Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield ve Zazie Beetz gibi isimler rol alıyor. Dizinin yapımcı kadrosunda Glover ile birlikte MGMT Entertainment'tan Paul Simms ve Dianne McGunigle yer alıyor.

SEZON SÜRÜYOR

Salı akşamları FX ekranlarına gelen dizi, 27 Eylül Salı günü 'Nobody Beats the Biebs' isimli sezonun beşinci bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

Atlanta'nın yeni sezon onayı alması hakkında ne düşünüyorsunuz?

'Atlanta' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin