Avenue 5 dizisine 2. sezon onayı! Gemide yolculuk uzun sürecek! Yeni sezon detayları!

Hugh Laurie'li komedi dizisi Avenue 5 yeni sezon onayını aldı! Avenue 5 dizisinin 2. sezon detayları...

Dr. Gregory House karakteriyle özdeşleşen Hugh Laurie'nin hikayesi bir uzay gemisinde geçen komedi dizisi "Avenue 5" için kanaldan güzel bir haber geldi!

"AVENUE 5" 2. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

19 Ocak 2020'de başlayan ekran serüveninde ilk dört bölümünü geride bırakıp sezonu yarılayan Avenue 5 dizisine resmi 2. sezon onayı çıktı!

İlk sezonu sekiz bölümden oluşan dizinin yeni sezon başlangıç tarihi ya da bölüm sayısı konusunda şimdilik bir detay verilmedi.

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Avenue 5'ın açılış yolculuğunun her dakikasını çok sevdik. Armando Iannucci ve takımı zeki, keskin ve dokunaklı komedinin ustaları; Hugh Laurie'nin kaptanlığındaki parlak oyuncu kadrosu ise alanlarının en iyileri. Talihsiz kahramanlarımızı ikinci sezonda nelerin beklediğini görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

20-02/14/avenue-5-2-sezon.jpg

Başroldeki isim Laurie ise duygularını "Armando, HBO ve beni her gün güldüren muhteşem oyuncu ve yazar topluluğu ile bu yolculuğa devam edecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım" şeklinde ifade etti.

"AVENUE 5" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Veep'in de yaratıcısı olan Iannucci'nin kaleminden çıkan Avenue 5'in hikayesi; gezegenler arası lüks yolcu gemisi Avenue 5'te geçiyor. Önemli bir sistem arızası gemiyi rotasından çıkardığında geminin dünyaya dönmesinin yıllar alacağı ortaya çıkar. Mürettebat gemideki düzeni sağlayabilmek ve gemiyi güvenli bir şekilde dünyaya geri döndürebilmek için artık mecburen çok çaba göstermek zorundadır.

Oyuncu kadrosunda Laurie'ye Josh Gad, Zach Woods, Rebecca Front, Suzy Nakamura, Lenora Crichlow, Nikki Amuika-Bird ve Ethan Phillips eşlik ederlerken; Andy Buckley, Jessica St. Clair, Kyle Bornheimer, Neil Casey, Matthew Beard, Himesh Patel, Paterson Joseph ve Daisy May Cooper ise konuk oyuncu olarak ilk sezona renk katan isimler.

20-02/14/avenue-5-dizi.jpg

HBO ve Sky UK ortak yapımı Avenue 5'ın yürütücü yapımcı kadrosu Iannucci ile birlikte Kevin Loader, Simon Blackwell, Tony Roche, Will Smith; Peter Fellows ve Becky Martin'den oluşuyor.

AVENUE 5 NASIL, NEREDEN İZLENİR?

Dizinin ilk sezon bölümleri beIN SERIES COMEDY kanalından takip edilebilebilir.

"Avenue 5" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin