Avlu 30. bölümde neler oldu? Avlu 31. yeni bölümde büyük gelişmeler olacak..

Avlu dizisinin 30. son bölümünde çok önemli gelişmeler yaşandı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
15 Şubat 2019 - 15:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun 30. bölümü yine büyük bir ilgiyle izlendi. Güçlü hikayesi ve başarılı kadrosu ile dikkat çeken Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 

19-02/15/avlu-derya.png

Avlu dizisi son bölüm, Kudret'e köstebeklik yapan ve Deniz'e ihanet etmenin pişmanlığı ile intihar eden Derya'nın hastaneye kaldırılması ile sona ermişti. 

Avlu 30. bölümde neler oldu?

Avlu dizisinin 30. bölümünde, Azra kaçırıldığı yerden kaçmayı başardı. Cezaevinden çıkan diğer kızların da Kudret'in ağına düşerek başka işler için kullanılacağı yeri bularak polise ihbar eden Azra, şartlı tahliyesinin yandığı gerçeğini öğrendi. Yaşadıklarını tek tek anlatan Azra, Yiğit'in kendisini alıkoyduğu eve giderek hikayesini kanıtladı.

19-02/15/avluu.png

Azra'nın nihayet kurtulması ile içi rahatlayan Deniz, artık Kudret'le olan asıl savaşına yoğunlaşmaya başladı. Öldürülen kızı Ecem'e benzemesi nedeniyle koruma altına almaya çalıştığı Pelin'in gerçek hikayesini öğrenen Deniz, kendi avukatı yardımıyla Pelin'e yardım istese de Kudret'in Pelin'e uyuşturucu vermesi nedeniyle yeniden yapılacak kan tahlilleri ile zorlanmaya başladı. 

Kudret'in kayıp torunu hâlâ bulunamazken, Deniz içerideki köstebeği sayesinde Zerrin müdürün korkmasına neden olan görüntülerin olduğu telefonu bularak, Pelin'i kendi himayesine vermesi karşılığında anlaşma yaptı. Deniz artık hem Zerrin'e hem de Kudret'e karşı elinde büyük koz bulundurmaya başladı. 

Azra'yı kaçıran Yiğit'in nihayet yakalanması ise herkese derin bir nefes aldırdı. 

19-02/15/screenshot_1-1550233475.png

Pelin nihayet Deniz'in koğuşuna geçti. Öldürülen kızı Ecem'e benzerliği nedeniyle Deniz'e duygusal anlar yaşatan Pelin artık 213 nolu koğuşta Deniz'in korumasında yaşamaya başladı. Deniz'in Pelin'e sarılarak "Ecem" dediği ve kızı ile olan anıları hatırladığı anlar ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı. 

19-02/15/avlu-peli-n.png

Ancak Pelin'in yaraladığı üvey babasının avukatı tarafından susturulma talimatı verilen Pelin, Kudret'in ölüm listesine girdi. Çamaşırhanede köşeye sıkıştırılan Pelin, Kudret'in elinden kurtulabilecek mi?

Avlu 31. bölümde neler olacak?

19-02/15/kudret.png

Avlu dizisi 31. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yayınlanan ön izlemesine göre: Kudret, elindeki büyük koz olan telefonu kimin aldığını bulmak için uğraşmaktadır. Herkesin tek tek kenara çekildiği ve hatta aşırı güç uygulandığı cezaevinde, telefonu alan hâlâ bulunamadı. Kudret'in yanında durup Deniz'e köstebeklik yapan Nazan ise artık şüpheli tavırları ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. 

19-02/15/nazan-7.png

Telefonun Zerrin'e değil direkt Deniz'e verildiğini anlayan Kudret'in tüm dikkati artık Nazan'ın üzerindedir. İyice köşeye sıkışan Nazan, yemin ettiği halde açığa çıkmak üzeredir. Kudret'in şiddetine maruz kalan Nazan'ın akıbeti ise Avlu'nun yeni bölümünde ortaya çıkacak. 

Avlu 31. bölüm ön izlemesi yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin