Avlu 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Deniz Kudret'ten hesap soracak!

Star tv'nin farklılık ve farkındalık yaratan dizisi Avlu'nun yeni bölüm fragmanı heyecanın dozunu artırdı. İşte yeni bölümde yaşanacaklar..

Merve Mutlu
18 Mart 2019 - 14:15
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı Avlu dizisinin 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm avluda öldü bilinen Deniz'in son bölümde geri dönüşü ile nabzın yükseldiği dizide olanlar yine izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. 

19-03/18/avlu-35.png

Avlu son bölümde neler oldu?

34. son bölümde: Kudret, Deniz'in yokluğunda kendi krallığını ilan etmek için çalışmalara başladı. Oldukça öfkeli olan Deniz'in takımı ise intikam peşindeydi. Azra bir an önce hapse dönerek Kudret'ten Deniz'in intikamını almak için işlemediği ama üzerine kalan suçu Tolga komisere itiraf etti. Ancak bu suçu onun işlemediğini Tolga zaten biliyordu ve Azra'yı teslim etmek yerine Deniz'e götürdü.

Öldü sandığı Deniz'i karşısında gören Azra, ne yapacağını bilemedi. O sırada Zerrin müdür de ipleri iyice elinden kaçırmaya başladı. Psikolojik sorunları günden güne artan Zerrin, Melis engeline takılmaya başladı. Kendisinin bir şeyler karıştırdığını ve ne olduğunu yakında anlayacağını söyleyen Melis'e öfke patlaması ile el kaldıran Zerrin'i durduran ise o anda yetişen Oktay oldu. Zerrin ise bunun altında kalmayarak Melis ve Oktay'ın ona el kaldırdığını söyleyerek intikam almaya çalıştı. 

19-03/18/hasoo.png

Dizinin son sahnesinde Hasret ve diğerleri, Deniz'in intikamını almak için Kudret'in elemanlarının aklını karıştırarak onun üstüne yürüyerek köşeye sıkıştırdılar. Hasret'in elinden kurtulamayacağı görülen Kudret'i kurtaran ise Deniz'in son dakikada yetişerek yaşadığını herkese göstermesi oldu. 

19-03/18/deniz-hasret.png

Avlu 35. bölümde neler olacak?

Avlu'nun yeni bölümünde: Deniz'in yaşadığı haberi avluda yayılırken herkes mutluluk ve şaşkınlıktan olduğu yerde kaldı. Kudret'in korku dolu bakışlarının da fark edildiği yeni bölümde olayların seyrinin daha da değişeceği belli oldu. Hasret'i katil olmaktan kurtaran Deniz, ölüm ile yaşam arasındaki farkın iyice farkına varmış ve daha da güçlenmiş biri olarak döndü.

19-03/18/avluuu.png 

Deniz içeride yeni planların içine girecek. Safiye'nin yönlendirmesi ile yeni adımlar atacak olan Deniz, Kudret'i hiç beklemediği anda hiç beklemediği şekilde köşeye sıkıştıracak. "Katil kuzu?" diyerek şaşkınlığını dile getiren Kudret, artık krallığını değil canını kurtarmanın peşine düşecek. 

19-03/18/kutii.png

O sırada hâlâ şüpheli bir şekilde dışarıda olan ve Komiser Tolga ile kurdukları plan ters tepince Tolga'nın silahı ile kaçmak zorunda kalan Azra, Tolga ile işbirliği yaparak, peşinde olan Kudret'in elemanlarından kurtulmaya çalışacak. 

Zerrin Müdür de yine bir adım daha ileri giderek psikolojik sorunları içerisinde kaybolmaktadır. Kardeşinin intikamı uğruna yaşayan Zerrin, hayali iç sesi olan adama ek olarak artık Melis'i de halüsinasyon olarak görmeye başlayacak ve iyice aklını kaybedecek. 

Avlu 35. bölümden fotoğraflar..

19-03/18/melis-mudur.png

19-03/18/zerrin-1552907395.png

19-03/18/35-avlu.png

19-03/18/tolga-ve-azra.png

Avlu 35. bölüm fragmanı yayınlandı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin