Avlu dizisi bitmiyor! Limon Film müjdeyi verdi, "Avlu devam edecek!"

Star tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Avlu'nun bu sezon ekranlarda son kez yer aldığı haberleri yapımcı firma tarafından yalanlandı. İşte o açıklama..

Merve Mutlu
06 Mayıs 2019 - 15:42
Magazin

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı, cezaevlerindeki kadınların hayatlarına ve yaşamlarının perde arkasına ışık tutan dizisi Avlu'nun biteceği haberleri, yapımcı şirket tarafından yalanlandı..

19-05/06/avlu-devam-edecek.jpg

Avlu dizisi final yapacak mı?

Daha önce dizi hakkında çıkan tüm iddialar, Avlu'nun Netflix üzerinden devam etmesi için Limon Film'den Hayri Aslan'ın görüşmeler yaptığı, eğer dijitale geçilmezse de Avlu'nun star'da devam etmeyeceği yönündeydi. Hatta dizinin bir bölümünün hiçbir açıklama yapmadan yayın akışından kaldırılması da, yapımcı Hayri Aslan'ın bu görüşmesine yorulmuştu. 

Anca bugün Limon Film bir açıklama yaparak dizinin takipçilerini şaşırttı. 

19-05/06/avlu-dizisi.png

Limon Film yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Avlu bitmiyor…
Star TV’nin Limon Film imzalı dizisi Avlu 30 Mayıs Perşembe akşamı sezon finali yapıyor. Sevilen dizi, önümüzdeki sezon yeni hikayeler ve ekibe dahil olacak yeni karakterlerle kaldığı yerden devam edecek.
Limon Film, önümüzdeki sezon da Avlu’nun devam edeceğini, dizinin biteceğine yönelik yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Güçlü oyuncular ve onların yeni hikayeleriyle izleyicisine sürprizler yapmaya devam edecek.
Yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, genel yönetmenliğini Yüksel Aksu, yönetmenliğini Hülya Gezer ve Şafak Bal’ın yaptığı senaryosunu Oya Yüce ve ekibinin kaleme aldığı Avlu her perşembe saat 20.00’de STAR TV ekranında!"

Sevilen dizi Avlu, 30 Mayıs akşamı yayınlanacak olan 44. bölümü ile sezon finali yapacak ve Eylül ayının sonunda başlayacak olan 3. sezonu ile yine Star tv ekranlarındaki yerini alacak.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin