Defne Samyeli İstanbullu Gelin dizisine bir kez daha konuk oluyor!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'de daha önce konuk olan Defne Samyeli yeniden diziye konuk olacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
06 Mayıs 2019 - 15:19
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in rol aldığı, Star tv'nin sevilen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin dizisinde, güzel sunucu Defne Samyeli ilk olarak 44. bölümde Siren karakteri ile konuk olmuştu. 

19-05/06/defne-samyeli.png

Defne Samyeli yeniden İstanbullu Gelin dizisinde!

Daha önce Siren karakteri ile diziye konuk olan Samyeli, dizinin final bölümüne az kala yeniden diziye konuk olacak. 

31 Mayıs akşamı final yapacak olan dizide, geçen sezon Garip'in (Tamer Levent) yurtdışında yaşayan eski eşki Siren rolüyle projeye renk katan Defne Samyeli'nin, finale yakın bir zamanda diziue gelerek yeniden renkli anlar ve heyecan katması bekleniyor. 

19-05/06/defne-samyeli-istanbullu-gelin.png

İpek Bilgin, Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi başarılı isimleri bir araya getiren O3 Medya imzalı proje çok yakında ekran macerasını sonlandıracak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin