Avlu dizisindeki hangi oyuncu TRT'nin yeni dizisi Vuslat'a transfer oldu?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu'dan ayrıldıktan sonra, TRT'nin yeni başlayacak dizisi Vuslat'a transfer olan oyuncu kim? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
06 Kasım 2018 - 14:20
Magazin

TRT1 ekranlarında aralık ayında başlaması planlanan Vuslat dizisi için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Senaristliğini Betül Yağsağan'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un üstlendiği dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Vuslat dizisinin başrolleri için Kadir Doğulu ve Devrim Özkan ile anlaşan yapımın çalışmaları hâlâ devam ediyor. 

TRT1 yeni sezonda !her güne bir dizi! planlamasıyla ve yüksek bütçelerle başlamıştı. Vuslat dizisi de TRT1'in hem yeni hem de yüksek bütçeli dizilerinden biri olacak. 

18-11/06/vuslat-dizisi.jpg

TRT'nin A23 Medya'dan Uğur Veli ve Raif İnan imzalı yeni dizisi Vuslat'ın çalışmaları devam ediyor. Dizi ekibinde; Kadir Doğulu, Devrim ÖzkanBaran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Sennur Nogaylar, Özcan Varaylı, Gamze Süner Atay, Murat Karasu ve Canan Mutluer gibi ünlü isimler yer alıyor. 

Avlu dizisinden Vuslat dizisine transfer olan oyuncu kim?

18-11/06/eyla-halis-avlu-jale.jpg

Son olarak Avlu dizisinin 17.bölümünde yer alan ve canlandırdığı Jale karakterinin ölümüyle diziden ayrılan Şeyla Halis, Vuslat dizisinde rol alacak. Son yıllarda verdiği fazla kilolarıyla dikkatleri üzerine çeken Şeyla Halis, Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yeni dizisi Vuslat'ta eşiyle lokanta işleten Sevim Dilbaz adlı Karadenizli bir kadını oynayacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin