Titans 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

DC Universe dizisi Titans'ın 1. sezon 5. bölümü yaklaşıyor. Titans yeni bölümde ekip ilk kez birlikte savaşıyor! Yeni bölüm fragmanı ve konusu...

DC Universe'in süper kahraman dizisi "Titans"ın ilk sezon serüveni sürüyor. Dizi, son olarak "Doom Patrol" isimli dördüncü bölümüyle ekranlara geldi.

TITANS 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rachel'ın manastırdan kaçışı ve Gar ile bir araya gelmesi sonrasında gelişen olaylar bizleri Doom Patrol olarak bilinen; Cliff Steele (Robotman), Larry Trainor (Negative Man), Rita Farr (Elasti-Girl) ve Dr. Niles Caulder'dan oluşan ilginç aileyle tanıştırdı.

Böylelikle DC Universe platformunda 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşacak Doom Patrol dizisinin ana karakterleriyle tanışmış olduk.

Dick ve Kory'nin Rachel'a ulaşması ve yanlarına Gar'ın da katılmasıyla ekip ilk kez tam kadro bir araya gelmiş oldu.

18-11/06/titans-karakterleri-1541502833.jpg

TITANS 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Titans'ın yeni bölümü "Together" 09 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

TITANS 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Doom Patrol dizisi için başlangıç niteliğindeki bölümün ardından yeni bölümde Titans'ın çekirdeki ekibi ilk kez bir araya geliyor.

Beşinci bölümde Nükleer Aile yeniden ortaya çıkıyor! İkinci bölümde Hawk ve Dove'u yaralayıp Rachel'ı kaçıran ailenin babası üçüncü bölümde Rachel'ı ellerinden kurtaran Kory tarafından öldürülmüştü. Yeni babalarının eklenmesiyle aile yeniden işbaşı yapıyor.

Dick, Kory, Rachel ve Gar farklılıklarını bir kenara bırakıp birlikte çalışmaya ve birbirlerine güvenmeye karar veriyor. Böylelikle "The Titans" olarak bildiğimiz ekip formuna bürünerek aileye karşı savaşmaya başlıyorlar.

Rachel'ın içindeki kötülük ise hala gerçek bir tehlike unsuru olduğunu göstermektedir.

YENİ BÖLÜMDEN KARELER

18-11/06/titans-1-sezon-5-bolum-foto.jpg

18-11/06/titans-1-sezon-5-bolum-foto2.jpg

18-11/06/titans-1-sezon-5-bolum-foto3.jpg

18-11/06/titans-1-sezon-5-bolum-foto4.png

"Titans" 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin