Ahmet Kural madde bağımlısı mı? Murat Cemcir de olaya dahil oldu!

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan ve ifade vermeye çağrılan Ahmet Kurak hakkında yeni bir iddia ortaya çıktı. O iddialara Murat Cemcir de dahil oldu. Ahmet Kural madde bağımlısı mı?

Merve Mutlu
06 Kasım 2018 - 13:57
Magazin

Ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi oyuncu Ahmet Kural'dan, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi olmuş ve Türkiye'nin gündemine oturmuş. Sıla ve Ahmet Kural saflarından gelen peş peşe açıklamaların ardından Çağlayan adliyesinde ifade veren Ahmet Kural hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

18-11/06/ahmet-kural.jpg

Bugün Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında değerlendirmeye alınan Sıla ve Ahmet Kural olayına ilişkin şok bir iddia gündeme geldi. Özel bir istihbarat geldiğini ve kaynağına güvendiğini beyan eden Bircan Bali şunları söyledi;

Ahmet Kural madde bağımlısı

18-11/06/bircan-bali-ahmet-kural.jpg

"Ahmet Kural yasaklı madde kullanımı için bir terapi görüyor ve terapiye onu Murat Cemcir götürüyor. Bu benim iddiam. Böyle bir istihbarat aldım ve sizinle paylaşıyorum. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Kural, gerçekten herhangi bir maddenin tesiriyle mi bunu yaptı bilmiyorum. Bir yerden haklılık payı çıkartmaya çalışıyorum ama çıkartamıyorum. Ama Murat Cemcir'in de bildiği o psikoloğa gittiğini biliyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin