Stuck in the Middle yaratıcısından CBS'e komedi dizisi: Bait & Tackle

CBS kanalı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Bait & Tackle nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından CBS, çoklu kamera yöntemiyle çekilecek "Bait & Tackle" isimli yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Stuck in the Middle ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Linda Figueiredo, müzisyen Brian Kelley, Johnny Galecki'nin Alcide Bava Productions'ı ve Warner Bros. TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin konusuna bakacak olursak;

"BAIT & TACKLE" KONUSU

Senaryosunu Figueiredo'nun kaleme aldığı Bait & Tackle'ın hikayesi; aile reisinin emekliye ayrılmasının ardından küçük bir kasabada bulunan balıkçılık malzemeleri dükkanının işletmesini devralan üç yetişkin kardeşin maceralarına odaklanıyor.

18-11/06/johnny-galecki.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Figueiredo, Galecki ile birlikte Holly Brown ve country müzik grubu Florida Georgia Line projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Disney'in Stuck in the Middle dizisinin ortak yaratıcısı olan Linda Videtti Figueiredo'nun yazar olarak dahil olduğu diğer işleri arasında Last Man Standing, 2 Broke Girls, Saint George, Outsourced, Cougar Town ve Rules of Engagement gibi komedi dizileri bulunuyor.

18-11/06/brian-kelley.jpg

The Big Bang Theory'nin Leonard Hofstadter'ı olarak tanıdığımız Johnny Galecki için yapımcı olarak yer aldığı ilk dizi bu değil. Oyuncu, CBS'in tek sezonun ardından iptal ettiği Living Biblically dizisinin yürütücü yapımcılığını üstleniyordu.

Bait & Tackle dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin