Avlu dizisindeki Safiye'nin büyük gizemi! Avlu son bölümde neler oldu?

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun son bölümü yine heyecanıyla izleyenlerin nefesini kesti. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
22 Şubat 2019 - 17:39
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, Star Tv'nin sevilen dizisi Avlu son bölümüyle yine nefes kesti. 31. bölümüyle ekranlara gelen Avlu'da her şey yine birbirine girdi. 

Avlu son bölümde neler oldu?

19-02/22/peli.png

Avlu dizisinin son bölümünde: Avukat Yıldırım'ın emriyle Pelin'i ortadan kaldırmaya yeltenen Kudret'i engelleyen yine Deniz oluyor. Pelin'in annesinin kafasına dayalı gösterilen silah ile Pelin iyice korkutulurken, Kudret de kendine yeni bir fırsat yaratmış oldu. Pelin olanları annesine anlatsa da annesi Canan kızına yine inanmadı. 

Azra da Yiğit'ten kurtulmasının ardından resmen avukat oldu ve öncesinde mahkum olarak yattığı cezaevini ziyarete gitti. İlk olarak Deniz'i gören ve onunla işbirliği yapmaya çalışan Azra, Kudret'e karşı elindeki tüm kozları kullanacak. 

19-02/22/azra.png

Kudret ise kaybolan torununun peşindedir. Nerede olduğunu bilmediği torununu bulmak için cezaevinden dışarıya emirler gönderen Kudret, elinden geleni ardına koymaz. Bir yandan da Deniz'e karşı intikam planları yapmaya devam etmektedir. 

Zerrin müdür, öldürülen kardeşinin intikamını almak için artık gaza basıyor. Öldürülen Nihal müdür, Oktay, Kudret ve Azra'yı kara listesine ekleyen Zerrin, büyük planlar için düğmeye bastı. Her şeyi başlattığını düşündüğü Azra'yı yeniden hapse attırmanın yolunu arayan Zerrin, tehlikeli işbirlikleri yapmaya başladı. 

19-02/22/screenshot_1.png

Azra, yıllar önce yüzünü yaktığı ve kendisini kaçıran Yiğit'in tutulduğu yere giderek onu tehdit etti. Azra'ya aşık olan ve onun da kendisine aşık olduğuna inanan Yiğit, Azra'nın bu son hamlesi karşısında iyice kendini kaybetti ve akıl hastanesinden kaçtı. Zerrin de adamı olan Necdet ile Azra'nın peşine düştü. Yiğit'in de Azra'nın peşinde olması her ikisinin de işine geldi. 

19-02/22/y.png

Zerrin, Kudret'in torununu artık ortaya çıkarmaya karar verdi. Naciye'ye bebeği teslim eden Zerrin, velayete kadar çocuğu korumak istediğini söyledi.

Diğer yandan hapse yeni giren görme engelli mahkum Safiye Özdemir, ardında büyük sırlar taşır. 

Avlu 31. bölümdeki yeni mahkum Safiye'nin gizemi...

Sürekli bir şeylerden şikayet eden ve görme engelli olmasına rağmen her şeyi görür gibi davranan yeni mahkum Safiye, Avlu'ya yeni bir soluk kazandıracak. Hırsızlık nedeniyle hapse giren Safiye Özdemir, geldiği ilk andan itibaren Pelin'in kaldığı odada kalmak için diretmektedir. 

19-02/22/safi.png

Safiye'nin sürekli Pelin'in odasına girmesinin peşine düşen Deniz, büyük bir gözdağı verir. Herkesin garipsediği Safiye ise büyük sırrını Deniz'e açarak, "Benim kızla bir derdim yok. Ben odayı istiyorum. Ben bu hapishanenin gediklisiyim. Bu odada yıllar evvel bir tünel kazdım. O tünelin girişi buradan. İstersen seni de çıkarabilirim, az kalmıştı tünelin bitmesine. Af çıkınca kazmayı bıraktım. Anlayacağın benim derdim kızla değil, benim derdim bu odayla." diyerek Deniz'i bile şaşırttı. Deniz "Bu kadar önemli bir sırrı nasıl 2 gün önce tanıdığın birine söylüyorsun?" sorusunu sorunca Safiye Özdemir, "Ben gözümle değil gönül gözümle görürüm. Benim gönül gözüm seni tuttu" diyerek oradan ayrıldı. 

Azra'nın başına neler gelecek?

19-02/22/b.png

Akıl hastanesinden kaçan Yiğit de, Zerrin'in adamı olan Necdet de Azra'nın peşindedir. Zerrin, Kudret'in bebeğinin yerini söyleyeceği için buluşmak istediği gerekçesi ile başka bir kişiymiş gibi Azra'yı bir inşaata çağırır. Bir taşla iki kuş vurmaya çalışan Zerrin'in planı ise büyük olur. Yiğit'i öldürerek, kanını bayılttıkları Azra'nın eline bulaştıran ve ikisini de o inşaatta bırakan Necdet ve Zerrin, Azra'nın yeniden hapse dönmesini sağlamaya çalışmaktadır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin