Avlu dizisinin 25. bölümünde kötü bir sürpriz yaşandı!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu, heyecan dolu bölümlerle sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Avlu dizisinin bu hafta yayınlanan 25. bölümünde ise kötü bir sürpriz yaşandı.

Merve Mutlu
21 Aralık 2018 - 11:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, Star tv'nin sevilen dizisi Avlu, heyecan dolu bölümlerle yayın hayatına devam ediyor. Heyecanın eksik olmadığı Avlu dizisinin 25. bölümünde ise Avlu izleyicileri kötü bir sürprizle karşılaştı.

Geçtiğimiz bölümlerde hapishaneden kaçan Deniz, kızının katili ve aynı zamanda Kudret'in oğlu olan Alp'i öldürmüş, ardından da Azra'nın kardeşine ameliyat için gereken parayı götürmeye giderken yakalanmıştı. Yakalanmasının ardından aynı hapishaneye geri getirilen Deniz ise bambaşka birine dönüşmüştü.

18-12/20/avlu-24.png

Eski saf ve temiz haliyle birçok suçun üstüne kaldığı, sorunlar yaşayan Deniz gitmiş bir anda cinayet işleyen gerçek bir suçluya dönüşmüş olan Deniz, Naciye'nin kızı Özge'yi de Kudret'in adamlarının elinden kurtarmıştı. Özge, Alp'in öldürülmesine yardım ettiği anlaşıldığında Kudret'in emriyle yakalanmış ve şiddet görmüştü.

Avlu Özge neden hapse girdi?

 18-12/21/zge-avlu.png

Kudret, oğlu Alp'in intikamını almaya kararlıydı. Oğlu Alp'in Deniz tarafından öldürülmesine yardım ettiğini anladığı Naciye'nin kızı Özge'nin yakalanmasını sağlayan Kudret, Özge'nin hapishaneye girmesi ve oğlunun intikamını almak için elinden geleni yapıyordu. Kudret'in adamları, Özge'nin eline bir silah vererek kendisine zarar veren kişiyi öldürmesini söylediler. Özge'nin eli tetikteydi ama basmayacaktı. Bunu anlayan adam elini tetiğin üzerine koyarak bastı. Özge elinde silahla yere yığılırken adam orada öldü.

Polislere de haber veren Kudret'in adamları, Özge'nin elinde silahla yakalanmasını sağlayarak hapse gönderdiler. Kudret'in avukatı da aynı hapishaneye girmesini sağlayarak Özge'yi Kudret'in intikam ateşinin içine attı. 

Avlu dizisinde kötü bir sürpriz...

Kudret'in emriyle kumpasa düşen ve hapse giren Özge, Deniz'in himayesi altındadır. Azra ise Deniz'in kendi kardeşindense Özge'yi kurtarmış olmasından dolayı Özge'ye de öfkelidir. 

Kudret ise önce Deniz'in peşine düştü. İlk hedefi Deniz'i öldürmekti ve silahla üstüne yürüdü. Kudret ve Deniz boğuşurken Özge'nin çığlık atmasıyla olay yerine gelen Murat vuruldu. 

Avlu dizisinin kötü sürprizi ise Özge'nin kusmasıyla ortaya çıktı. Deniz ne olduğunu hemen anladı. Özge, Alp'ten hamileydi. Bu durumu Kudret'ten saklamaya çalışırken Özge'yi de anlayan kadınları da uyardı. Ancak bu hamilelik olayı kadınlar arasında hızla yayıldı.

18-12/21/zge-hamile.png

Kadınlar, Kudret'in emriyle Özge’yi sıkıştırmış onu bıçaklamak üzereyken Kudret, yanındaki kadınlardan Özge’nin hamile olduğunu duydu. Koşarak Özge’yi kurtarmaya çalıştı. Bu arada Deniz çoktan yetişmiş ve onu kurtarmıştı.

Hırpalanan Özge revire kaldırılırken annesi Naciye de geldi. O sırada Zerrin, "Özge iyi, bebek de iyi" deyince, Naciye şok geçirdi. Kızının hamile olduğunu öğrenen Naciye büyük hüsrana uğrarken, bu hamileliği öğrenen Kudret'in, oğlu Alp'ten bir parça olduğunu duyduktan sonra değişen tavırları dikkat çekti. Babaaanne olma hissi yaşamaya başlayan Kudret için artık yeni bir dönem başlamış oldu..

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin