Avlu dizisinin Deniz'i Demet Evgar ödül aldığı gecede herkesi duygulandırdı!

Oyuncu Demet Evgar, "GQ Türkiye Men Of The Year” ödül töreninde yaptığı konuşmayla duygu dolu anlar yaşattı.

Merve Mutlu
14 Şubat 2019 - 14:54
Magazin

Şu sıralar Star tv ekranlarında izleyici ile buluşan Avlu dizisinde, Ceren Moray ve Nursel Köse ile başrolü paylaşan Demet Evgar, "GQ Türkiye Men Of The Year” ödül töreninde "Yılın Kadını" seçildi. Aldığı ödülü duygusal bir konuşma ile taçlandıran Demet Evgar, herkesi duygulandırdı. 

Avlu dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile hayran kitlesini artıran ve adından sıkça söz ettiren Demet Evgar, bir derginin verdiği ödülü alırken yaptığı konuşmada annesine seslendi.

19-02/14/wdwd.png

GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Demet Evgar, GQ Men Of The Year 2018’de Yılın Kadını seçilirken aldığı ödül için annesine teşekkür etti. “Anne neredesin” diye seslenerek: “Kadın olmama izin verdiğin için beni hep desteklediğin için Manisa’da balkonda yıldızlara bakarken kurduğumuz hayallerin birçoğu gerçek oldu, daha da olacaklar için çok teşekkürler.” diyen Demet Evgar sözlerine şöyle son verdi: "Bu ödülü toprak altında bu memlekette binlerce yıldır kalmış olan kadın hikayeleri için alıyorum."

19-02/14/demet-evgar-ind-eniz.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin