Can Yaman Yılın Yükselen Oyuncusu seçildi! Demet Özdemir'i unutmadı...

Erkenci Kuş'un başarılı oyuncusu Can Yaman Yılın Yükselen Oyuncusu seçildi. Sevilen isim rol arkadaşı Demet Özdemir'i unutmadı...

Nurşah
14 Şubat 2019 - 12:47
Magazin

Erkenci Kuş yaz aylarında yayın hayatına başlayan ve izleyici tarafından ilgiyle takip edilen diziler arasında yer alıyor. Dizide başrolde yer alan Can Yaman ve Demet Özdemir de senenin en çok konuşulan çiftleri arasında bulunuyor ve oldukça beğeniliyor. Erkenci Kuş'un romantik başrolü Can Yaman geçtiğimiz akşam GQ tarafından düzenlenen gecede Yılın Yükselen Oyuncusu seçildi...

19-02/14/can-yaman-gq-odul.jpg

Can Yaman'dan anlamlı konuşma

Geçtiğimiz akşam GQ Türkiye tarafından bu yıl 7.si düzenlenen geceye ünlüler akın etti. Erkenci Kuş dizisinin başarılı başrol oyuncusu Can Yaman da bu gecede Yılın Yükselen Oyuncusu seçildi... Sevilen isim ödülünü, son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan ve müzik piyasasına yaptığı başarılı girişle kendisinden bahsettiren Gökçe Bahadır'dan aldı.

19-02/14/can-yaman-odul.jpg

Ödül konuşması için sahneye çıkan Can Yaman, dizideki partneri Demet Özdemir'i de unutmadı ve şu sözleri söyledi:

Set onunla çok eğlenceli. Bazen yaptığınız işte ayaklarınız gitmeyebilir ama Demet sayesinde sete çok keyifli bir şekilde gidiyorum. Set onunla çok eğlenceli bir hale geliyor. Onunla sahne çekmek aynı ortamda bulunmak çok eğlenceli çok keyifli. Bu zaten ekrana yansıyor. Bu ödülü aldım ama daha önce de söylemiştim yarısı ona ait.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin