13 Şubat 2019 Çarşamba reyting sonuçları! Diriliş Ertuğrul, Vurgun, Kuzgun reytingleri

13 Şubat 2019 Çarşamba günü reytingleri belli oldu. Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete, Vurgun, Çocuklar Duymasın ve Kuzgun reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
14 Şubat 2019 - 11:54
Reyting

13 Şubat 2019 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen yapım ve programları hangileri oldu?

Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete, Vurgun, Çocuklar Duymasın ve Star TV'nin yenisi Kuzgun arasındaki reyting mücadelesinin kazananı hangi yapım oldu?

Detaylı inceleme ve sıralı listeye bakacak olursak;

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

13 Şubat 2019 reyting sonuçları (Total)

19-02/14/13-subat-2019-total-reytingler.jpg

13 Şubat 2019 reyting sonuçları (AB)

19-02/14/13-subat-2019-ab-reytingler.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ZİRVEDE TEK BAŞINA!

"Yiğitçe yaşamak, yiğitçe ölmekten daha zordur. Biz zor olanı yapacağız İnşallah. Bu cengi zafere kadar taşımak için yaşayacağız!" TRT'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam 135. bölümüyle ekranlara geldi.

Twitter'da bu hafta #TürkTöresi bölüm etiketini kullanan dizi; AB kategorisinde %17,77 izlenme oranı ve %36,50 izlenme payı; tüm kişiler kategorisinde ise %15,73 izlenme oranı ve %31,99 izlenme payına ulaşarak istikrarlı grafiğini sürdürdü ve geçen haftaya kıyasla rakamlarını daha da yükselterek tüm kategorilerde rakiplerinin çok önünde zirvedeki yerini korumayı bildi.

19-02/14/dirilis-ertugrul-135-bolumden-kare.jpg

SEN ANLAT KARADENİZ TOTALDE ZİRVENİN EN YAKIN TAKİPÇİSİ

"Nereye gidersen git, kalbinde sevdan varsa, yolun hep ona çıkar..." Dün akşam 40. bölümüyle ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz tüm kişiler kategorisinde 2. sıradaki yerini koruyup bir kez daha Diriliş Ertuğrul'a en çok yaklaşan yapım oldu.

Twitter'da bu hafta #KaçışımSana bölüm etiketini kullanan dizi; AB'de ise günü 6. sırada tamamladı.

19-02/14/sen-anlat-karadeniz-40-bolum-fotograf.jpg

FOX'UN YENİSİ VURGUN AB'DE DAHA BAŞARILI!

Asya'nın sakladığı büyük sır ortaya çıkıyor! Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın başrollerini paylaştığı Fox'un iddialı yeni dizisi Vurgun dün akşam 2. bölümüyle ekranlardaydı.

Twitter'da #Vurgun bölüm etiketini kullanan dizi AB kategorisinde %5,17 izlenme oranı ve %10,97 izlenme payı alarak genel klasmanda 4. sırada yer aldı ve Diriliş Ertuğrul'a en çok yaklaşan dizi oldu.

Totalde ilk bölümünde olduğu gibi 10. sırada günü tamamlayan dizi tüm kategorilerde açılış bölümüne kıyasla izlenme oranlarında biraz düşüş yaşasa da sıralamadaki yerini korumayı başardı.

19-02/14/vurgun-2-bolum-fotograf.jpg

JET SOSYETE BİR HAFTALIK ARANIN ARDINDAN YENİDEN İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU!

Jet Sosyete'yi dün akşam Sevgililer Günü heyecanı sardı! 2. sezonun 14. bölümü ile ekranlara gelen dizi AB'de 5. sırada yer alıp bu kategorideki istikrarlı grafiğini sürdürürken; totalde ise 24. sırada günü tamamladı.

19-02/14/jet-sosyete-2-sezon-afis.jpg

STAR TV'NİN YENİSİ KUZGUN EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Geçmişi çalınan bir adam. Geçmişinden kaçan bir kadın. Aşk geçmiş günahları affeder mi? Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı yeni dizi Kuzgun dün akşam ilk bölümüyle Star TV ekranlarındaydı.

Dizi, açılış bölümüyle AB kategorisinde %3,72 izlenme oranı ve %7,84 izlenme payı ile 8.; tüm kişiler kategorisinde %3,54 izlenme oranı ve %7,21 izlenme payı ile 13. sırada günü tamamladı.

Bugün dahil olmak üzere Star TV'de önümüzdeki günlerde öğle ve gece yayın kuşaklarında ilk bölümün tekrarını izleyebileceğimiz dizi güçlü rakiplerin ve bol dizinin olduğu bir günde bakalım ikinci bölümüyle nasıl bir grafik sergileyecek. Dizinin ikinci bölümünde elde edeceği reytingler ve gideceği yön geleceği adına daha belirleyici olacak.

19-02/14/kuzgun-1-bolumden-kare.jpg

ÇOCUKLAR DUYMASIN BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Çocuklar Duymasın dün akşam 68. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

AB'de 11. sırada yer alan dizi; totalde ise 16. sırada günü tamamladı. Geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarını biraz yükselten dizi, son dönemki genel performansı doğrultusunda bir tablo çizdi.

"Diriliş Ertuğrul" 136. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin