Avlu dizisinin yeni adresi belli oldu! Dizi Netflix'e satıldı mı?

Star TV'de iki sezon yayınlanan ve beğeniyle izlenen Avlu dizisinin yeni adresi belli oldu.

Merve Mutlu
12 Haziran 2019 - 10:06
Magazin

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı ve iki sezon boyunca Star TV'de izleyici karşısına çıkan Avlu, Star TV için final yapsa da başka bir kanal ya da platformda devam edeceği haberini sizlerle paylaşmıştık.

19-06/12/azra-ve-deniz.png

Başta, başrol oyuncusu Nursel Köse olmak üzere birçok oyuncunun diziden ayrılması ile sona eren 2. sezonun ardından, gözler "3. sezon olacak mı?" sorusuna çevrildi. 

Avlu devam edecek mi?

Yapımcı Hayri Aslan'ın Netflix ile görüşme yaptığı ve bu nedenle Star TV'nin hiçbir açıklama yapmadan yeni bölümü yayın akışından kaldırdığı iddiaları, 2. sezonun en çok konuşulan haberleri arasına girmişti. Bu iddiaları güçlendiren en net açıklama, dizide Deniz karakteri ile başarılı oyunculuk performansını sergileyen Demet Evgar'dan geldi.

19-06/12/xdemet.png

Güzel oyuncu, "Dizimiz Netflix Original'a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk aslında... Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. O yüzden çok gurur duyuyorum" açıklamaları ile, Avlu'nun 3. sezonu hakkında çıkan soru işaretlerine de son vermiş oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin