Usta oyuncu Hümeyra dizileri bırakıyor!

Oyunculuğu ile her dönemin usta isimleri arasına giren Hümeyra, sevenlerini üzecek açıklamalar yaptı..

Merve Mutlu
12 Haziran 2019 - 10:10
Magazin

1970'lerden bu yana oyuncu ve müzisyen kimliği ile büyük beğeni toplayan Hümeyra, hayranlarını üzecek açıklamalar yaptı.

19-06/12/humeyra.png

Müzisyen olarak tanındığı 1970'lerde "Kördüğüm", "Sessiz Gemi", "Otuzbeş Yaş" gibi şarkıları büyük hit yakalayan ve daha sonra popüler çizginin dışında, "Tutkulardan intihar", "Beyhude" gibi albümler de yaparak, özellikle "Tutkulardan intihar" adlı parçasıyla ses getirerek, Türkiye'de rap müzik tarzında söylenmiş ilk şarkı örneğini sunan başarılı oyuncu en son Şahsiyet dizisinde rol almıştı. 

Bir Milyara Bir Çocuk, Kanunu Ötesinde, Yerim Seni, Üzgünüm Leyla, Yeşilçam Denizi, Avrupa Yakası, Sıla, Melekler Korusun, Muhteşem Yüzyıl, Paramparça gibi dizilerde de başarıyla rol alan usta oyuncu Hümeyra,  dizilerdeki çalışma saatlerinin uzun ve yorucu olması nedeniyle artık ekranda olmayacağını söyledi.

19-06/12/humeyra-oyujncu.png

Cadde'nin haberine göre: 71 yaşındaki ünlü oyuncu, “Artık yaşlandım, dizilerde olmayacağım. Her gün 15 saat çalışmak beni yoruyor. İlerleyen günlerde sinema filmi var, onun çekimlerine hazırlanıyorum” açıklamasını yaptı..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin