Benim Tatlı Yalanım'ın yıldızları Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu canlı yayında buluşuyor!

Star TV'nin yeni dizi Benim Tatlı Yalanım'ın başrol oyuncuları canlı yayında soruları yanıtlayacak.

Merve Mutlu
12 Haziran 2019 - 10:31
Magazin

Star TV ekranlarında perşembe akşamlarının eğlencesi olmaya ve sıcacık hikayesi ile yürekleri ısıtmaya hazırlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncuları Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu, canlı yayında soruları yanıtlayacak. 

19-06/12/asli.png

Dizide Nejat karakterini canlandıracak olan Furkan Palalı ve Suna karakterini canlandıracak olan Aslı Bekiroğlu, perşembe akşamı saat 16.00'da yapılacak olan canlı yayında, Star TV resmi hesaplarından (Instagram, youtube, facebook, twitter) izleyicilerden gelen soruları yanıtlayacak.

13 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak olan ilk bölümün öncesinde yapılacak canlı yayın sayesinde, izleyiciler de yeni dizinin oyuncularını ve canlandıracakları karakterleri yakından tanıma imkanı bulacaklar.

19-06/12/bnim-tatli-ylanim.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin