İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Heyecanlandıran paylaşım...

Sevilen dizinin başarılı oyuncusu İlker İnanoğlu Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? Sezon finali öncesi başarılı oyuncudan heyecanlandıran paylaşım geldi!

Nurşah
12 Haziran 2019 - 10:35
Gündem

Kanal D ekranlarının sevilen polisiye temalı dizisi Arka Sokaklar 14 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan 521. bölümü ile sezon finali yaparak yaz ayları süresince izleyicilerine veda edecek! Dizinin oyuncu kadrosunda başarı ile rol alan İlker İnanoğlu ise sezon finali öncesi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı!

19-06/12/ilker-inanoglu-arka-sokaklar-sezon-finali.jpg

İlker İnanoğlu Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu?

Engin Müdür karakteri ile Arka Sokaklar kadrosunda yer alan sevilen oyuncu İlker İnanoğlu, geçtiğimiz gün Instagram hesabından şöyle bir paylaşım yaptı:

19-06/12/ilker-inanoglu-arka-sokaklardan-ayriliyor-mu.jpg

"Hiçbir şey kalıcı değil bu dünyada. Sona mı geldik yoksa sonumuz mu geldi acaba" cümlelerini içeren açıklama metni kısa sürede pek çok beğeni alırken izleyiciler, bu paylaşım sonrası sevilen oyuncunun diziden ayrılabileceğini düşünmeye başladılar. Öte yandan Arka Sokaklar dizisinin sezon finalinde bazı oyuncuların ekipten ayrılacağı söylentileri de İnternet ortamında dolaşmaya başladı bile... Fakat konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Engin Müdür'ün diziden ayrılıp ayrılmayacağını cuma akşamı ekrana gelecek olan Arka Sokaklar sezon finali bölümünde öğreneceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin