Avlu yeni bölümde neler olacak? Avlu'nun 34. bölümü nefes kesecek!

Avlu dizisi 34. bölümü yine unutulmaz bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte Avlu'nun yeni bölümünde yaşanacaklar..

Merve Mutlu
13 Mart 2019 - 17:03
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, Star tv ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Avlu 34. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Avlu'da Kudret ve Deniz arasındaki gerilimin zirveye tırmanması ile birlikte yeni savaşın çanları çalmaya başlamış, Kudret'in öfkesi her geçen gün daha da artmıştı. Deniz'e saldırı hazırlığında olan Kudret'in planını Nazan'ın Deniz'e söylemesi bile Deniz'i Kudret'in nefretinden koruyamamıştı..

19-03/13/avlu-deniz.png

Avlu 34. yeni bölümde neler olacak?

Avlu'nun yeni bölümünde: Avlu'da işler yeniden karışıyor. Deniz'i kaybettiğini öğrenen Avlu, Kudret'ten Deniz'in intikamını almak için fırsat kollamaya başlıyor. Hasret ve ardındaki kızlar Kudret'i kıstırmaya çalışırken, intikam yeminleri eden kişinin de Safiye olması dikkat çekiyor. 

19-03/13/nursel-kose.png

Kudret içerde krallığını yeniden ilan etmeye çalışmaktadır. Azra'nın dışarda olmasını, Deniz'in de artık hayatta olmamasını fırsat bilen Kudret, Deniz'in takımına bu zayıf anlarında tekrar saldırıp hakimiyeti tamamen eline almak isteyecektir.

Azra da o sırada dışarıda yasını tuttuğu Deniz'in hayatta olduğunu görür ve gözlerine inanamaz. Deniz'in başına gelenleri çözebilmek için hayatta olduğunu saklayan Tolga, Azra'yı elinden kaçırmıştır.

19-03/13/avluu-34.png

Zerrin Müdür ipleri iyice elinden kaçırmış ve kontrolü kaybetmeye başlamıştır. Kardeşi Zeynep'in ölümünden sorumlu tuttuğu herkesten intikam almaya yemin eden Zerrin, Melis engeline takılmaya başlar. Zerrin'in bir şeyler karıştırdığını bildiğini söyleyen Melis, Zerrin'den tokat yiyecekken onu durduran Oktay olacak ancak olayların gidişatı daha da garipleşecektir.

Ayrıca içeride bütün hakimiyeti sağlamaya çalışan Kudret'i de kötü bir sürpriz beklemektedir. Deniz'in kaybını kaldıramayan Avlu sakinleri, Kudret'i ve onun elemanlarını hiç ummadıkları bir şekilde kıstırıp ortalarına almışlardır. 

19-03/13/kuri-avlu.png

Avlu yeni bölümüyle yarın akşam saat 20:00'da Star'da! 

Avlu 34. bölüm fragmanı:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin