Avlu'nun başrol oyuncusu Ceren Moray, Vuslat dizisine yaptığı "dantel" benzetmesini açıkladı!

Avlu dizisinin sevilen oyuncusu Ceren Moray, Vuslat dizisinin afişine yaptığı "Dantel" benzetmesini açıkladı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 15:49
Magazin

Avlu dizisinde canlandırdığı Azra karakteri ile son dönemde hayran kitlesini daha da artıran başarılı oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz günlerde Vuslat dizisinin afişini paylaşarak "dantel" benzetmesi yaparak herkesi şaşırtmıştı. 

"Yav bu nedir artık ya, kombinin üstüne serilmiş dantel gibi dizi" yorumunu ekleyerek Vuslat dizisinin afişini paylaşaran Ceren Moray, sosyal medyadan büyük tepki aldı.

19-01/21/ceren-moray.jpg

Ceren Moray'ın bu paylaşımının ardından, önce Vuslat'ın başrol oyuncusu Devrim Özkan, ardından Baran Bölükbaşı, son olarak da yönetmen Barış Yöş esprili paylaşımlarla bu durumu ti'ye aldılar. 

19-01/21/devrim-ozkan.png

Dizinin başrol oyuncusu Devrim Özkan, dantel kelimesinin anlamını paylaşarak, "Dantelin nerde durduğu değil, nasıl emeklerle ortaya çıktığıdır önemli olan. Emel, takdir değil saygı bekler. Saygılar." notunu ekledi.

19-01/21/baran-boluk.png

Baran Bölükbaşı ise "Dantel sever misin çocuk kadın?" twitiyle takipçilerini güldürdü.

19-01/21/aaa.png

Bu paylaşımların ve takipçilerden gelen tepkilerin ardından Avlu'nun sevilen oyuncusu Ceren Moray, "Dantel kötü bir şey değildir, 100 küsür kişinin geceli gündüzlü emek verdiği işlerin karşılığını alması için yapılacak güzel afişler, tanıtımlar iyi şeylerdir. Bir de şaka, espri, azıcık dışarı kafayı çıkarıp gülmeler filan bunlar en bi iyi şeylerdir. Yoksa efendim yanlış olmasın #DanteliSeviyoruz #BizimCanımızDantelimiz" notuyla bir dantel paylaştı.

19-01/21/ceren-mroay.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin