Uzun süredir beraber olan Serkan Çayoğlu ve Özgecan Gürel'in dizileri aynı gün yayınlanacak!

Serkan Çayoğlu ve sevgilisi Özgecan Gürel'in dizileri aynı yayın gününde birbirine rakip olacak! İşte detaylar...

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 17:24
Magazin

Yıllar önce oldukça sevilen gençlik dizisi olan Kiraz Mevsimi adlı yapımda başrolü paylaşan ve dizi setinde başladıkları ilişkiye şimdilerde tam gaz devam eden Serkan Çayoğlu ve Özgecan Gürel'in dizileri, aynı yayın gününde izleiyici karşısına çıkacak. 

Özge Gürel'in başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol ve Öykü Karayel ile paylaştığı ve oldukça sevilen dizisi Muhteşem İkili'nin yayın günü perşembeden salıya alındı, TRT'nin yeni polisiye dizisi Halka'da Hande Erçel, Hande Subaşı ve Kaan Yıldırım ile başrolü paylaşan Serkan Çayoğlu da bu durumda sevgilisiyle rakip oldu.

19-01/21/halkaaaa.png

Özgecan Gürel geçen hafta "Halka" dizisinin ilk bölümünün ekrana geldiği akşam Swissotel'de düzenlenen organizasyona Serkan Çayoğlu ile beraber katılıp sevgilisine destek vermişti. Aynı gün yayınlanacak olan iki diziden hangisinin reyting listelerinde yüz güldüreceği ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin