Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar'dan duygulandıran veda mesajı..

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu geçtiğimiz akşam sezon finali ile ekran macerasına ara verdi. Demet Evgar da duygulandıran bir veda mesajı yayınladı.

Merve Mutlu
31 Mayıs 2019 - 13:38
Magazin

Star TV ekranlarında yayınlandığı günden beri büyük ses getiren ve kadın hakları üzerine oldukça güzel mesajlar veren Avustralya dizisi Wentworth’un yasal uyarlaması Avlu, geçtiğimiz akşam yayınlanan 44. bölümü ile muhteşem bir sezon finali yaptı. 

19-05/31/ceren-ve-denz-1559299394.png

2 sezondur Star TV ekranlarında yer alan ve önümüzdeki sezon da çekilecek olmasına rağmen nerede yayınlanacağı kesinleşmeyen Avlu dizisi, aksiyon ve dram dolu bir bölümle dizi arasına girdi. Star TV için final bölümü olan dizinin son bölümünün ardından, Deniz karakterini canlandıran Demet Evgar diziye veda mesajı yayınladı. 

19-05/31/demet-avgar.png

Yayınladığı veda paylaşımında:

"'Hiç kimse yaşamadığı günahın masumu olamaz' İşte bu cümleydi #avlu yu ilk okuduğumda, Deniz'le aramdaki cümle.Ve "Bir avluya kaç ömür sığar" dedik, 44 bölüm bu cümlenin peşinden gitmeye çalıştık. Bu serüvende muhtesem kadınlarla çalıştım..Başta canım partnerim Ceren Moray olmak üzere eski, yeni tanidigim tum #avlu kadınlarına ve bu kadınlarla gurur duyan #avlu erkeklerine, her hafta sanki bir sinema filmi çekiyormuşuz hissini bize yaşatan muhteşem yönetmenimiz @hulyathegezer görüntü yönetmenimiz @veyselteksahin e, ekipleri; rejimiz ve teknik ekibimize, 2. Yönetmenimiz @safakbal ve genel yönetmenimiz @yükselaksu 'ya, kurgumuz yine muhtesem bi kadin @shrtyldz , yazarimiz eski dostum #oyayuce ve ekibine, avluda beni görmek isteyen @limonyapim a #HayriAslan' a, beni bu işte oynamaya ikna eden canim @yaseminozbuduntm a (zira 160 dak. çekiyor olmak beni çok korkutuyordu. Korkmakta da haklıymışım aslında ), En önemlisi #avlu ya ve hikayelerine sahip çıkan siz seyircilerimize ve her gün andığımız, sabırlar gönderdiğimiz kader mahkumlarina sevgi ve dualarımla. Tekrar görüşmek üzere"

dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin