Avlu'nun Naciye'si Hülya Şen, Aşk Ağlatır dizisinde!

Başarılı oyuncu Hülya Şen yeni dizi ile ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
24 Eylül 2019 - 14:11
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönem boyunca büyük ses getiren Avlu dizisinde Naciye karakterini canlandıran başarılı oyuncu Hülya Şen, yeni sezonda yeni bir dizi ile ekranlarda olacak. 

19-09/24/hulya-sen-n.jpg

Ekranlarda kadınlarla ilgili her dezavantajlı duruma ayna tutmaya çalışan ve sosyal mesajları ile büyük bir kitle yaratan Avlu dizisinin dijitale geçme kararından kısa bir süre önce diziden ayrılan Hülya Şen, bir süredir dizilerde yer almıyordu. Oyuncunun sevenlerini mutlu edecek haber nihayet geldi. 

Hülya Şen Aşk Ağlatır dizisinde!

19-09/24/nacoo.jpg

Başrollerini Hafsanur Sancaktutan ile yine Avlu dizisinde Alp karakterini canlandıran Denizcan Aktaş'ın paylaştığı, Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın kadrosuna katılan yeni oyuncu Hülya Şen oldu. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin