Avlu'nun oyuncusu Hüseyin Turunç da Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosunda!

Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncuları belli olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
10 Mart 2020 - 11:20
Gündem

Başrolünde evladı için mücadele ederken adalet arayışına giren bir anne karakteri ile Özge Özberk'in rol alacağı Bir Annenin Günahı adlı dizinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. 

20-03/10/limon-film.png

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Mehmet Aslantuğ, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Didem İnselel, Engin Benli, Gökçe Özyol, Burak Demir, Deniz Barut , Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk ve Koray Elibol gibi isimler bir araya geldi. 

Hüseyin Turunç Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosunda!

20-03/10/huseyin-turunc.png

Dizinin oyuncu kadrosuna baktığımızda: Deniz Barut, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül gibi birçok ismin Limon Film'in bir diğer başarılı projesi olan Avlu dizisinde de rol alması dikkat çekiyor. Avlu dizisinde rol alan ve yeni diziye transfer olan isimlerden bir diğeri de Hüseyin Turunç oldu. Turunç dizide Kahraman karakterini canlandıracak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin