Avlu'nun Özge'si Melis Gürhan Mucize Doktor'un Duygu'su oldu!

Sevilen dizi Avlu'nun oyuncusu artık yeni bir dizide.

Merve Mutlu
15 Kasım 2019 - 16:29
Yeni Bölüm

Başrollerini Demet Evgar ile Ceren Moray'ın üstlendiği ve yakın zamanda dijital bir platformda kaldığı yerden devam edeceği söylenmesine rağmen hiçbir resmi açıklama yapılmayan Avlu dizisinin Özge'si artık başka dizide. 

19-11/15/avlu-ozge.jpg

Sevilen dizi Avlu'da, Kudret'in elemanı olan Naciye'nin, Alp'e aşık olan ve hayatı kararan kızı Özge karakterini Melis Gürhan canlandırıyordu. Oyuncu buradaki karakteri ile hem sevilmiş hem de annesine karşı gelerek bile bile kendisini yakması ile öfkeleri toplamıştı. Bu karakterle hayatımıza giren oyuncu, Fox'un sevilen dizisinde karşımıza çıktı. 

19-11/15/mucize-doktor-duygu-kimdir.png

Otistik Savant sendromlu bir Asistan Cerrah olan Ali Vefa'nın hayatının anlatıldığı The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor'un kadrosunda karşımıza çıkan Melis Gürhan, Patoloji bölümünde görev alan Doktor Duygu karakterine hayat veriyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin