Ay Yapım'dan Aile dizisindeki o sahne için şok açıklama! Sosyal medyada gündem olmuştu!

Show TV'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi için Ay Yapım'dan flaş bir açıklama geldi. Peki Aile dizisinin 9. bölümünde ne oldu? Ay Yapım Aile dizisi için ne açıklama yaptı? Aile dizisinde geçen sahne neydi?

Volkan Usta
03 Mayıs 2023 - 14:59
Kültür Sanat

Show TV'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Aile'de dün yayınlanan bir sahne sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar!

23-05/03/ekran-goruntusu-66-lbna.png

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı ve Show TV'de ekrana gelen "Aile" dizisinin dün yayınlanan 9. bölümünde yer alan bir sahne sosyal medyada gündem oldu. Dizide Leyla Soykan (Canan Ergüder) karakterinin yanan ampulü söndürdükten sonra oğluna bakarak "Hiç kimsenin sizin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim" dediği sahneçok konuşuldu. Gündem olan sahnede ayrıca, Leyla Soykan karakteri, açık olan abajuru söndürdükten sonra içindeki ampulü de çıkarıyor. Söz konusu sahne bir 'seçim göndermesi' içerdiği iddiasıyla sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. 

AY YAPIM'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

23-05/03/ekran-alintisi.PNG

Ay Yapım; "Aile dizimizin dün yayınlanan bölümündeki bir sahneye sosyal medyada farklı anlamlar yüklenildiğini gördük. Bu sahnenin dizimizin senaryo ve karakter hikayesinin devamını sağlaması dışında hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur. Diziyi izleyenlerin de bildiği üzere bu sahne dizinin önceki ve sonraki akışı ile uyumludur ve tamamen dizinin kendi konusu ile ilgili bir sahnedir." şeklinde açıklama yaparak konunun farklı yerlere çekilmesinin önüne geçmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin