Ayak İşleri 3. sezonuyla GAİN ekranlarına geri döndü!

GAİN'in başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın yer aldığı orijinal dizisi Ayak İşleri 3. sezonuyla sonunda izleyicisiyle kavuştu. Peki Ayak İşleri'nin 3. sezonunda neler olacak? Ayak İşleri'nin 2. sezonunda neler yaşandı? Ayak İşleri'nin konusu ne? Ayak İşleri nerede çekiliyor? Çağlar Çorumlu kimdir? Güven Murat Akpınar kimdir?

Volkan Usta
02 Ocak 2023 - 16:30
Kültür Sanat

GAİN orijinal yapımı Ayak İşleri, Vedat için yepyeni travmalara, Evren için ise birbirinden çetrefilli felsefi sorgulamalara gebe 3. sezonuyla GAİN ekranlarına geri döndü.

23-01/02/cok-ozlendi-hasretle-beklendi-sonunda-geldi-ayak-isleri-3-sezon-basladi-1672666732.jpg

Yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturduğu, senaryosunu ise Caner Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz’in birlikte kaleme aldığı Ayak İşleri bu sezon hem prodüksiyonuyla hem de yepyeni hikâyeleriyle iddiasını bir adım ileri taşıyor. Vedat ve Evren karakterlerine hayat veren Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar, aksiyon ve kahkaha dozu iyice yükselen yeni sezonda da kendilerine hayran bırakıyor.

23-01/02/ayak_isleri_d7fad28311a4741be749.jpg

AYAK İŞLERİ 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Ayak İşleri, 3. sezonuyla 1 Ocak’ta GAİN'de izleyicisiyle yeniden buluştu. Evren, tüm yaşadıklarına rağmen içine kapanmayı reddedip yolunu bulmak için Polaris’i arayadursun, Vedat her zaman olduğu gibi eşsiz mesleki sezgileriyle yine çok pis olayların içine düştüklerinin kokusunu alabiliyordu. Kapkaranlık bir gecede birer bardak ayran eşliğinde kendilerine gelmeye çalışırlarken tanık oldukları gizemli kaza, bakalım ikiliyi hangi maceralara sürükleyecektir.

23-01/02/mv5bmjzmmtq4mdgtmzjizi00nmyzltlhmjatmdyym2niztdizwi2xkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-_v1_.jpg

Berkay Ateş, Selin Yeninci, Çağdaş Onur Öztürk, Şenay Gürler, Taner Barlas, Alp Öyken, Kamil Güler, Esra Kızıldoğan ve Cihan Talay gibi isimler konuk olacağı 3. sezonun ilk iki bölümü izleyicisini yine çok güldürecek.

23-01/02/adsiz-1672666200.jpg

Basit bir geçmiş olsun ziyareti için Korkuluk Vasfi’nin malikanesine giden Vedat ve Evren’i, yine hiç hesapta olmayan bir görev bekliyor. Ayak İşleri 3. sezonu ilk iki bölümüyle şimdi ve sadece GAİN’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin