Ayça Ayşin Turan aşk dedikodularına açıklık getirdi!

Yakın zamanda adı Murat Boz ile anılan oyuncu Ayça Ayşin Turan, Umut Evirgen ile aşka yelken açtığı iddiaları kulislerde şok etkisi yaratmıştı... Umut Evirgen kimdir? Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen ne zamandır birlikte? Evleniyorlar mı? Ayça Ayşin Turan hamile mi? Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz neden ayrıldı?

Pınar Alçiçek
09 Mart 2023 - 11:30
Magazin

Ada masalı'ndaki partneri Alp Navruz'la ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Ayça Ayşin Turan, teselliyi yeni kollarda bulduğu iddia ediliyordu.

Daha önce Serenay Sarıkaya, Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun gibi ünlü isimlerle adının anıldığı Umut Evirgen'in, geçtiğimiz günlerde Ayça Ayşin Turan'la birbirini tanıma yoluna girdiği öğrenilmişti. İkilinin tanışmasına ise ortak arkadaşları vesile olduğu çıkan söylentiler arasındaydı.

23-02/27/63ad50e967b0a93da0e583f9.jpg

İlişkilerini gizli yaşamayı tercih eden Evirgen ve Turan çifti, kameralara yakalanmamak adına bir süredir güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın evinde görüştüğü biliniyordu. Bu gizliliği ihmal etmeye başlayan ikili, sosyal medyadan takipleşmeye başlamıştı.

AYÇA AYŞİN TURAN AÇIKLAMA YAPTI!

Benzin istasyonundan çıkarken muhabirlere yakalanan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, Umut Evirgen'le olan soruları "Gerçekten bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı. Bunca acı varken bunları konuşmayalım” ifadeleriyle cevapsız bıraktı. En sonunda ısrarlı sorulara daha fazla göğüs geremeyen Turan, "Yok öyle bir şey" diyerek aşk haberlerini yalanladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin