Merve Mutlu
11 Haziran 2020 - 09:37
Gündem

Başrollerinde başarılı ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan ile yakışıklı ve başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın rol alacağı kesinleşen O3 Medya imzalı yeni dizi Arıza'nın oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Temmuz ayında sete çıkması planlanan diziye yeni isimler transfer oldu.

 20-06/11/ayca-aysin-turan-ve-tolga-saritas-1591858366.jpg

Show TV ekranları için hazırlanan ve henüz konusu açıklanmayan dizi için çalışmalar tam gaz sürüyor. Ozan Aksungur'un kaleme aldığı dizi yeni sezona yetiştirilmeye çalışılırken, dizinin cast çalışmaları da hızlandırıldı. Covid 19 salgını nedeniyle setlerin sekteye uğramasının ardından gelen normalleşme süreci oldukça verimli değerlendiriliyor. 

Arıza dizisine bomba gibi transferler!

20-06/11/ariza-otybculari.jpg

Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Mümtaz Taylan, Levent Can, Hakan Salınmış, Yağızcan Konyalı,  Hazal Benli ve Cankat Aydos'un imzaları atarak kadrosuna kesin giriş yaptığı yeni diziye daha önce de Yeşim Salkım ve Dilara Aksüyek katılmıştı. 

20-06/11/ariza-kadrosu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin