Ayça Ayşin Turan'ın Zemheri dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!

Ay Yapım'ın yeni dizisi Zemheri'den ilk tanıtım geldi.

Merve Mutlu
10 Aralık 2019 - 09:33
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuları bir araya getiren, Ay Yapım imzalı Zemheri dizisinin hazırlıkları tamamlandı ve ilk tanıtım izleyici ile buluştu. 

19-12/10/zemher.png

Show TV ekranları için hazırlanan ve çekimlerine Kasım ayında başlanan dizinin; Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve ZerrinTekindor'dan oluşan kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. 

Zemheri dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı:

19-12/10/zemheri.png

'Aşk-ı Memnu', ve 'Kara Sevda' gibi başarılı dizilerin yönetmenliğini yapan Hilal Saral’ın yönetmenliğinde, Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan dizi, daha ilk tanıtımı ile büyük ilgi gördü. Ne zaman başlayacağı ve hangi gün yayınlanacağı henüz bilinmeyen dizi hakkında bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin