Ayçin İnci ikinci kez nikah masası yolunda!

İnci, mahkeme kararının ardından evlilik hazırlıklarını hızlandırdı.

resim yok
26 Haziran 2013 - 09:15
Magazin

Yeniden nikah masası!

 

Ayçin İnci, mahkeme kararının ardından evlilik hazırlıklarını hızlandırdı!

 

Olumlu karar çıkmıştı


Başarılı oyuncu Ayçin İnci'nin Ahmet Mümtaz Taylan'dan boşandıktan sonra, yeniden evlenebilmek için 300 günlük 'iddet' süresinin kaldırılması talebiyle başvurduğu mahkemeden olumlu karar çıktı.

İKİNCİ KEZ EVLENİYOR

Yaklaşık üç aydır birlikte olduğu sevgilisi Serdal Genç'le evlenebilmek için mahkemeye başvuran İnci, kararın ardından evlilik hazırlıklarını hızlandırdı.

 

Az kaldı

İnci ve Genç, 01 Temmuz Pazartesi günü Kuzguncuk'ta sade bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirecek.

 

Sade tören

Düğünde, çiftin ailesinin yanı sıra arkadaşları da yer alacak.

 

Eski evliliği...

Büyük ilgiyle izlenen "Kurşun Yarası" dizisinin setinde tanışan ve 2007'de nikah masasına oturan İnci ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın evliliği 5 yıl sürmüştü.

İstanbul 2. Aile Mahkemesi, İnci'nin gebe olup olmadığının tespit edilmesi için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurmuş, mahkemeye gelen raporda, İnci'den alınan kan örneklerinin temiz olduğu ve gebe olmadığı belirtilmişti.

[reklam]

Dava sonlanmıştı

Mahkeme yargıcı:

"Ayçin İnci 29 Mart 2013'de anlaşmalı olarak boşanmıştır. Alınan hastane raporlarında sürenin kaldırılmaması için bir neden yoktur. Davanın kabulüyle bekleme süresinin kaldırılmasına karar verildi" ifadesini kullanmış ve mahkeme kararı İnci'ye tebliğ edilerek dava sona ermişti.

 

Ayçin İnci, emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. Aynı zamanda ablası Ayça İnci de oyuncudur. Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi mezunudur. 2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide rol alarak dikkat çekmiştir. İnci, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir.

 

 

ÜNLÜ OYUNCU YENİ İŞİ İLE ŞAŞIRTACAK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin