Yalan Dünya'da ayrılık!

Yalan Dünya'nın yeni sezonunda Açılay karakterine hayat veren oyuncu Nihal Yalçın'ın yer almayacağı ortaya çıktı.

resim yok
25 Haziran 2013 - 22:20
Magazin

Yalan Dünya'nın yeni sezonunda Açılay karakterine hayat veren oyuncu Nihal Yalçın'ın yer almayacağı ortaya çıktı!

 

Dizi tatilde


Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı Yalan Dünya dizisi sezon finalini yaparak tatile girdi.

 

Artık yok!

Sevilen dizinin başrol oyuncularından Nihal Yalçın, önümüzdeki sezon yayınlanacak olan bölümlerde rol almayacak.

"BU GECEKİ SEZON FİNALİ BENİM FİNALİMDİ"

Nihal Yalçın'ın canlandırdığı Açılay karakteri sezon finalinde yeni bir film projesi için Kapadokya'ya gitmeye karar verdi ve izleyicilere selamlayarak veda etti.

Sevilen oyuncu Yalçın, Yalan Dünya dizisinden ayrıldığını Twitter sayfasından duyurdu.

Yalçın:

"Buradan Yalan Dünya'yla ya da yaptığım işlerle ilgili pek bir şey paylaşmadım ama evet soranlara, bu geceki sezon finali, benim finalimdi" notunu paylaştı.

YENİ KARAKTERLERLE DEVAM EDECEK

Yalan Dünya dizisinin önümüzdeki sezonda kadrosunda değişkliğe gideceği ve yeni karakterlerle ekran macerasına devam edeceği öğrenildi.
[reklam]
Yalçın'ın kariyeri

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünü tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde yüksek lisans yaptı.29 Mayıs 2012 tarihine kadar Kurusıkı adlı doğaçlama gösterisi sergilemekteydi, fakat tiyatroyu kısa bir süreliğine bıraktı.

2005'te Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? adlı filmde "Zeyno Bacı" karakterini, 2009 yılında Ay Lav Yu adlı filmde ise "Rukiye" karakteri canlandırdı. Avrupa Yakası dizisinin son sezonunda da "Meryem" rolünde izleyicin karşısına çıktı.

Bunların haricinde bir çok dizi ve filmlerde de rol aldı. Son olarak Gülse Birsel'in kaleminden çıkan Jale Atabey'in yönettiği Yalan Dünya adlı dizide başrol oyuncularından biri olan "Açılay" karakterini canlandırdı.

2011 yılında Little Caesars reklam filminde yer aldı. Ne'li adıyla söylediği "Küçük Sezar" şarkısı promosyon CDsi olarak dağıtılmıştır. 2012 yılında yayınlanan Kurtuluş Son Durak filminin soundtrack'inde yer alan "Bir Mumdur", "Dertler Benim Olsun" ve "Ne Kadar Güzelsin" şarkılarını seslendirmiştir.

 

 

GÖZDE FİDAN'IN OYUNCULUK SERÜVENİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin