Ayhan Taş'tan muhabirlere şok rüşvet!

Oyuncu Ayhan Taş, çapkınlık yaparken çekilen görüntüleri silmesi için muhabirlere rüşvet teklif etti! Ayhan Taş evli mi? Çocuğu var mı? Ayhan Taş kimdir? Sevgilisi kim? Eşi kim? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
16 Mart 2023 - 13:30
Magazin

Kardeş Payı dizisinin sevilen karakteri Ayhan Taş, Cihangir'de sevgilisiyle çapkınlık yaparken yakalandı! Fotoğraflarla belgelenen o görüntüler için oyuncu Taş'ın hamlesi şoke etti! İşte detaylar... 

23-03/16/090920190854044641428.jpg

RÜŞVET SKANDALI!

Eşini ve çocuğunu yok sayarak sevgilisi ile Cihangir'deki bir mekanda el ele diz dize vakit geçiren Ayhan Taş, basın mensuplarının objektifinden kaçamadı... Görüntülendiğini fark ettiği anda soluğu muhabirlerin yanında alan Taş, "Arkadaşlar kendi aramızda halledebiliriz bu işi, silerseniz size para vereyim" diyerek rüşvet teklifinde bulundu! Bu teklifi kabul etmeyen basın mensuplarının yanına daha sonra kız arkadaşı gelip "Benim alkol içtiğimi ailem bilmiyor, sorun olacak bana" ifadeleriyle ikna etmeye çalıştı. 

İşte Ayhan Taş'ın "pes" dedirten çapkınlık fotoğrafı:

23-03/16/qwergthy-1678963494.jpg

Ünlü oyuncunun geçtiğimiz haftalarda yine aynı mekanda, farklı bir kız arkadaşıyla görüştüğü de öğrenilen bilgiler arasında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin