Komedyen İbrahim Büyükak rekor kırdı!

Yer aldığı her projeyle izleyicisini gülmekten kıran İbrahim Büyükak, o markayla 4. anlaşmayı da imzaladı! İbrahim Büyükak kimdir? Hangi markada yer alacak? Hangi reklam filminde oynayacak? Partneri kim? Deniz Işın kim?

Pınar Alçiçek
16 Mart 2023 - 13:16
Magazin

Yazdığı ve oynadığı filmlerle izlenme rekorları kıran Türkiye‘nin en başarılı komedyenlerinin başında gelen İbrahim Büyükak, uzun süredir yüzü olduğu online yemek - market markası ile 4’ncü sezon anlaşmasını imzaladı ve kamera karşısına geçti.

23-03/16/asdcfvg.jpg

Daha önce Oğuzhan Koç ve Binnur Kaya’yla beraber kamera karşısına geçen İbrahim Büyükak’a yeni reklam filminde güzel oyuncu Deniz Işın eşlik ediyor.

23-03/16/deniz-isin-ve-ibrahim-buyukak-foto-1678962315.jpg

Ünlü komedyen uzun süredir yüzü olduğu online yemek - market markası ile yaptığı 4’ncü sezon anlaşması ile sosyal medyada İbrahim Büyükak rekor kırdı” diye anıldı…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin