Aylin Veziroğlu Yasak Elma dizisinde!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'ya yeni bir isim daha!

Merve Mutlu
16 Eylül 2019 - 16:29
Yeni Bölüm

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın paylaştığı, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade gibi isimlerle de hem kadrosunu hem de hikayesini zenginleştiren Yasak Elma dizisi, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. 

19-09/16/yasak-elma.jpg

Aşk, ihanet ve entrika ile bezenen güçlü hikayesi ile izleyicileri etkisi altına alan ve yaz sezonu arasının ardından bomba gibi bölümlerle devam eden Yasak Elma'nın kadrosu genişledikçe hikayesi de büyüyor. Diziye geçtiğimiz sezonun sonunda Şahika karakteri ile dahil olarak tüm dengeleri değiştiren Nesrin Cavadzade ve Ender'in herkesten gizlediği Kaya ile olan çocukları Yiğit karakteri ile dahil olan Doğaç Yıldız'ın hikayede yarattığı tüm atraksiyonlar izleyicileri ekran başına kilitledi. 

Aylin Veziroğlu Yasak Elma dizisine dahil oldu!

19-09/16/aylin-veziroglu-kimdir-1568640188.jpg

Ekranların sevilen dizisine yeni katılan karakter Selin adlı genç ve güzel bir kadın karakter oldu. Selin karakterini ise Yasak Elma dizisi ile ilk televizyon oyunculuğu tecrübesini yaşayacak olan tiyatro eğitimli Aylin Veziroğlu..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin