Ayrıldıkları iddia edilmişti: Hande Erçel'den fotoğraflı cevap!

Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı'nın ayrıldığı iddia edilmişti. Erçel, fotoğraf paylaşarak iddiaları reddetmiş oldu.

Berfin Sengil
29 Nisan 2024 - 11:06
Magazin

Uzun bir zamandır ilişkileri konuşulan oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı'nın geçtiğimiz günlerde ayrıldığı öne sürülmüştü.

Sık sık tatile çıkan ve bu anları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ilan eden Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in birlikte çekildikleri fotoğrafları kaldırdıkları iddia edilmişti. Ancak ikilinin bir arkadaş grubuyla paylaştıkları kare bu iddiaları yalanladı.

Sessizliklerini bu kareyle bozan Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın paylaşımına çok sayıda beğeni gelirken, sevenleri ayrılık olmamasına memnun olduklarını dile getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin