Ayrılık nedenini açıkladı!

Sevgilisi Akın Altan'dan, Bengü'nün 'Saygımdan' şarkısı nedeniyle ayrıldığı iddia edilen Ece Erken, "İlişkimizin bitme sebebi, kesinlikle o şarkı değil" dedi.

resim yok
24 Kasım 2013 - 12:06
Magazin

Sevgilisi Akın Altan'dan, Bengü'nün 'Saygımdan' şarkısı nedeniyle ayrıldığı iddia edilen Ece Erken, "İlişkimizin bitme sebebi, kesinlikle o şarkı değil" dedi.

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Akın Altan'dan sessiz sedasız ayrılan Ece Erken, önceki gece tek başına gezmeye çıktı.

 

KIŞA MERHABA PARTİSİNDE

Ünlü sunucu, Reina'nın kışa merhaba partisine katıldı. Partiden geceyarısı ayrılan Erken'in neşeli olduğu görüldü.

 

Ünlü sunucu; Akın Altan ile ilişkisini, Bengü'nün eski aşkı Altan'a ithaf ettiği söylenen 'Saygımdan' şarkısı yüzünden bitirdiği iddialarına da yanıt verdi.

 

Ünlü sunucu;

 

"Kesinlikle 'Saygımdan' şarkısı yüzünden ayrılmadık. Bu iddialar yanlış. Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.

 

AYRI MEKANLAR...

Akın Altan ise aynı saatlerde iki kız arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda bir mekanda eğlendi.

 

Görüntü vermek istemeyen Altan, gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan tek başına ayrıldı.[reklam]

ERKEN'İN KARİYERİ

Baba tarafı Samsun'ludur. Babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Lise mezunudur.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. 01 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi. Fakat 2009'da boşandılar. İlk dizisi Nilgün dizisiydi ve Nilgün rolündeydi. Bir ara ise Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.

ATV'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. Fakat 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti. Annesi ile birlikte İstanbul, Maslak'da yaşamaktadır. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sunmuştur.

2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını sunmuştur. Son olarak Beyaz TV'de yayınlanan Tatlım Benim adlı program ile izleyicilerin karşısına çıktı.
 

http://img208.imageshack.us/img208/6681/qxh3.png

 

ECE ERKEN HAKİM KARŞISINDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin