resim yok
17 Mart 2011 - 00:00

 

Sevilen oyuncu ve sunucu Aysun Kayacı, TNT kanalından yayınlanacak olan yarışma programı “Frame Türkiye” ile ekranlara dönüyor.

Yapımcılığını Byon Yapım/Onur Güvenatam’ın üstlendiği yarışmanın diğer sunucusu ise Murat Başoğlu.

Türkiye’nin dört bir yanından birbirini tanımayan yarışmacılar, bugüne kadar internette verilmiş en büyük ödül olan 1 Milyon TL için 7 gün 24 saat cam evlerde yaşayacaklar. Yarışmacılar; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Kayseri ve Eskişehir’de kurulan cam evlerde birbirleriyle zorlu etaplarda yarışacaklar ve internet üzerinden izlendikleri oranda para ödülü kazanacaklar.

21 Mart Pazartesi günü itibarıyla cam evlerde yaşamaya başlayacak olan yarışmacıların maceraları hafta içi her gün TNT ekranlarından yayınlanacak. 27 Mart Pazar günü gerçekleşecek ilk canlı yayın ile ilk eleme gerçekleşecek.

Türk televizyon tarihinde birçok ilke imza atacak olacak olan Frame Türkiye yarışmasının sunucusu Aysun Kayacı proje hakkında konuştu : 

“Frame Türkiye sadece bir yarışma değil, BBG gibi "fenomen" olmaya aday bir televizyon olayı. Sınırlarını toplumun belirleyeceği, yani internet dünyası kadar sınırsız, organik bir yapı. Bu projede yer alma fikri bana cazip geldi. Frame Türkiye’nin neler yapabileceğini gördükten sonra heyecanım daha da arttı. Sınırsız bir dünyada sınırsız bir görev beni bekliyor. Yaşam alanı cam evler olacak olan yarışmacıların yerinde olmak onlar gibi yarışmak isterdim. Çünkü hem bunun bilincinde olmak hem de doğallığı korumakbiraz zor olsa gerek ama izlendiğinizi ve sevildiğinizi görmek bu zorluğa değecek diye düşünüyorum. Özgürlükler yaşamın içinde her zaman ve her yerde zaten kısıtlanıyor. Frame Türkiye’de yarışmacılar kendi framelerinin içinde kaldıkları sürece son derece özgür olacaklar...”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin