Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor! Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan'a teklif gitti!

Türk halk müziği, arabesk fantezi sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatının film yapılması için hazırlıklar başlarken iki ünlü isme teklif gittiği iddia edildi. Peki Azer Bülbül filmi ne zaman çekilecek? Azer Bülbül filminin konusu ne? Azer Bülbül filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Azer Bülbül filmi ne zaman vizyona girecek? Azer Bülbül kimdir?

Volkan Usta
14 Ağustos 2023 - 09:20
Kültür Sanat

Ünlü sanatçı Azer Bülbül'ün hayatının film yapılması için birçok iddia ortaya çıkmışken 2 popüler isme de teklif gittiği kulislerde konuşulmaya başladı. İşte detaylar!

23-08/13/img20210106093620.jpg

"Yaralandın mı Ey Can" , "Dokunmayın Çok Fenayım", "Her An Her Şey Olabilir ve "Çoğu Gitti Azı Kaldı" adlı parçalarıyla hafızalara kazınan arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden olan Azer Bülbül'ün hayatı film olacak.

2012 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Azer Bülbül'ü canlandıracak isimler arasında iki sevilen oyuncunun öne çıktığı öğrenildi. İddiaya göre filmde Azer Bülbül'ü canlandırması için Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan'a teklif gittiği ve sevilen oyuncularla görüşmeler yapıldığı öğrenildi. 

23-08/13/-cfnu.jpg

ÜNLÜ İSİMDEN ANLAMLI PAYLAŞIM!

Son olarak Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan'dan Azer Bülbül ile ilgili bir paylaşım geldi. Babasıyla Azer Bülbül'ün fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncuya kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin