Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları ve ekibi iftarda buluştu!

Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisi ekibi özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi. Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ne anlatıyor? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ilk bölümde neler olacak? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu hangi kanalda? Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu hangi günler yayınlanacak

Volkan Usta
13 Mart 2024 - 15:59
Yeni Bölüm

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Ramazan boyunca izleyiciyle buluşacak olan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları, set ekibi, yapımcısı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ, özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları Rüzgar Aksoy, Cem Kurtoğlu, Duygu Gürcan, Hakan Örge, Tuğba Melis Türk gibi oyuncular yemeğe katıldı. Yemekte konuşan Yapımcı Mehmet Bozdağ; “Kısa sürede bu güzel projeye imza atan tüm arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Aziz Mahmud Hüdayi’nin hayatını anlattığımız bu özel projede can hıraş çalışan oyuncularımıza, yönetmenimize, senaristlerimize ve set ekibimize teşekkür ediyorum. ” dedi.

İftar yemeği, ekip üyelerinin birbirlerine başarı dileklerinde bulunması ve gelecek bölümler için birlikte çalışmaya olan kararlılıklarını vurgulamasıyla son buldu. "Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu", Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşarak seyircilerin kalplerine dokunacak.

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu, hafta içi her gün saat 23.45’te TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin