Azize'nin Kartal'ı Buğra Gülsoy yeni dizisi hakkında konuştu!

Kanal D'nin yeni dizisinin başrolü dizi hakkında açıklama yaptı.

Merve Mutlu
14 Kasım 2019 - 10:50
Magazin

Başrollerini Azize karakteri ile Hande Erçel'in ve Kartal karakteri ile Buğra Gülsoy'un üstlendiği, Süreç Film tarafından hazırlanan ve 19 Kasım Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Azize dizisinin hazırlıkları tamamlandı. 

19-11/14/kartal-bugra-gulsoy.png

Hayatının intikamını almak için Azize'ye dönüşen Melek'in, intikam almak isterken yoluna çıkan aşk engeline takılmasını ve o ailenin tek masum oğluna sevdalanması ile intikam ile aşkın iç içe geçmesini konu alan dizi, artık izleyici ile tanışmak için gün sayarken dizinin başrolü Kartal karakterini canlandıran Buğra Gülsoy Azize dizisi hakkında konuştu. 

19-11/14/azize-dizisi-kartal.png

Medyatava'nın haberine göre: "Dizide kaosun içinde büyüyen Kartal’ın kendisini ve ailesini içinde bulundukları durumdan çıkarmak için uğraşmasını ve sevdiği kadının da kendi içinde yaşadığı intikam ve aşk duygusu arasında kalışını izleyeceğiz. Ben Azize’nin güçlü hikayesinden çok etkilendim. Azize ile ulaşılmaz bir aşkın ve entrikaların eksik olmadığı bir dünyanın içine sürüklenecek olan izleyici, muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek" diyen Buğra Gülsoy, hikayenin kendisini ne kadar etkilediğini de açıklamış oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin